Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Jaz imam 6 in CX30. Mazda 6 je 4,5cm širša. Ko se vsedem v svojo 6 imam dejansko občutek, da je več prostora, ne vem pa točno zakaj, mogoce zato ker je pri CX30 armaturka postavljena višje, ampak nikakor nisem utesnjen in je prostora dovolj.
-
Razlika bo v tem, koliko imaš lahko roke na široko okoli sebe med vožnjo, ostalo bo pa isto. Kaj 6ko ima dizel al benz? Če je benz, za kok eur bi prodal? PS: če ima 6ka šibedah, ti bo vsak avto v katerega se vsedeš izgledal utesnjen
-
Sem takoj najprej pogledal okoli, ce ga je kdo pomotoma vzel... ena gosa je imela podobno zeleno Sparovo vrecko, samo je imela ze cel kup stvari not in v tako kratkem casu ne bi mogla nafilat vozicka ... Vozicek je bil res izven videnga polja samo ene par sekund... toliko, da sem prisel do tehtnice na drugem koncu sadja... odtipka kodo za banane in jo prilepil na vrecko ... Saj ni neke hude panike...samo vseeno pa mi tudi ni ...
-
Janezek je imel v šoli same enke, zato ga je oče pošteno premikastil, tako, da je bil ves v modricah. Naslednji dan je učiteljica Janezka vprašala, zakaj je ves v modricah in ta ji je povedal, da ga je oče pretepel zaradi slabih ocen. Učiteljica je naročila Janezku, naj reče očetu, da se oglasi pri njej na razgovor. Oče naslednji dan res pride v šolo in učiteljica mu razloži: - "Gospod, ne smete svojega sina pretepati zaradi slabih ocen, poskusite to urediti bolj na lep, pedagoški način." Oče si to razlaga po svoje, in ko pride s sestanka domov, gre naravnost v Janezkovo sobo in ga vpraša: - "Janezek, a ti včasih prižgeš tudi kakšno cigareto?" - "Seveda, oče." - "Kakšne pa kadiš?" - "Najcenejše, Austin Blue T..." - "Na, Janezek, kupi si Treasurer Cigarettes." Naslednji dan pride oče spet k Janezku v sobo in ga vpraša: - "Janezek, pa ti kdaj pa kdaj kaj spiješ?" - "Seveda, oče." - "Kaj pa spiješ, Janezek?" - "Najcenejše, kakšno vodko in rum." - "Na, Janezek, kupi si whisky." Spet naslednji dan pride oče v Janezkovo sobo in ga vpraša: - "Janezek, pa si kdaj pogledaš kakšno revijo za odrasle?" - "Seveda oče." - "Kaj pa gledaš?" - "Najcenejše, kar dobim na Bolhi: revijo Kaj, Start itd." - "Na, Janezek, kupi si Playboy." Naslednji dan pride oče spet v Janezkovo sobo. Janezek ima whisky v kozarcu na mizi, v ustih cigareto Treasurer, pred sabo pa Playboy. Z zanimanjem pogleda očeta in mu reče: - "Oče, poglej, kakšne lepotice, le kdo neki hodi spat s takimi lepotičkami?" Oče pogleda Janezka in mu mirno odgovori: - "Odličnjaki sinko, odličnjaki..."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.