Kava
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Jaz mam tud preveč kil (okrog 130) ampak kolesarim celo brez kolesarskih hlač v čist navadnih hlačah za košarko. Edino kar imam je ena taka mehkejša prevleka, ki je na zicu bolj zato, da ne riba kot pa kaj drugega. Sicer ne vem kaj bi ti predlagal, ampak po moje širši zic ne bi bil slab poskus. Sem pa gledal tiste z luknjo v sredini, ki naj bi bile za jajčka ugodne pa mi ni jasno kako jih spraviš skoz luknjo.🤪
-
Tole bi pa samo dodal, da velika večina ljudi ki morajo delati nadure, to delajo po lastni krivdi, ker pač čez dan zabušavajo in kofetkajo. Sem delov po dosti drugih državah, in lahko iskreno rečem, da nikjer noben ni tolk kofetkov kt v sloveniji. Pol pri nas imaš tudi dosti podjetij ki so totalno neučinkovita, mam dost strank kjer jim svetujem kako glede IT procesov in jim tudi postavim boljša okolja, večinoma ko nekaj predlagaš je odgovor v stilu "kaj pa ti veš, mi smo tko navajeni", al pa najbolši odgovor kar sem jih dobil, ko smo se pogovarjali o najbolšjih praksah glede varnosti men človek spusti "kaj pa uni vejo, mi imamo svoj način". Mislim, poanta je, vseeno je na sihtu pri nas ostala mentaliteta še od preteklih časov, in se to tudi vidi na produktivnosti. Ne rečem pa da vsi zabušavajo, da se ne bomo narobe razumel, maš določen procent ljudi kjer dejansko delajo preveč.
-
Je Petrol mislil, da bodo z njim potegnili pa so ga samo nategnili. In prav je tako.
-
Škoda, da nisi nekaj v stilu: "za dobro rit, joške in dolge noge mi tud do 20 cm zraste in traja še bistveno več kot 20minut.
-
Sem včeraj pri starejši sosedi kosil, pa me vpraša: - "A boš kozarec vode?" Ji odgovorim: - "Ah, ne bi, vodo še pralni stroj ven meče..."
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.