Skoči na vsebino

Kava

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 23 minutami je g.Wankel napisal:

Noben ni še referenduma omenjal :D

A je spet kaksen referendum? 😂

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

• Odgovori 3,9k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano
pred 40 minutami je g.Wankel napisal:

Jaz grem zdaj opravit dolžnost i. Da ne dobijo paraziti nezasluženih penzij. 

pred 40 minutami je g.Wankel napisal:

Napisano
pred 15 minutami je Alex napisal:

Penzionisti proti penzionistom:bravo:

• Všeč 1
  • Haha 2

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano
pred 2 minutama je Mraušk Mčk napisal:

Jap, ko je jači. 💪

Napisano
pred 12 minutami je Mraušk Mčk napisal:

Dobr, da sem dal očala gor, ker sem najprej prebral parazit proti parazitom pa me je kr zvilo.

33112_1.png

Napisano
pred 1 uro je Boss napisal:

A zraven pa kričiš, da si desni domoljub? :nevem: Te logike meni niso najbolj jasne... a mi lahko nekdo razloži prosim?

Ti bom kar jaz. Res sem to kar praviš, le da nisem mona, kot bi rekli Primorci, da puščam šolde našim pohlepnikom (vsem po vrsti). Zato pa 95% tehničnih stvari kupim preko spleta po Evropi, nekaj pri nas, ko so kake akcije, špecerije nekaj pri nas, večinoma čez, 

smučanje in dipusti tujina, ker se veliko bolj splača, pa tudi nudijo ti več. Še 6-ko sem kupil v Nemčiji. Naslednji avto bo tud najbrž iz tujine.

Kaj imamo pri nas drugačnega kot imajo v tujini? Imamo lepšo pokrajino, boljšo hrano, lepše vreme, imamo boljše športnike, imamo manj kemtrailsov, manj cepljenih, manj velikih lopovov v zaporih,imamo  neresno trenutno politiko. In kar je najpomembnejše  -  imamo moderno pretočno avtocesto. 

Napisano

Se pravi se s tvojimi davki napaja Italija... hmmm mogoče zato nimaš boljše AC :nevem:

33112_1.png

Napisano
pred 2 urama je Alex napisal:

Zakaj imam nekje zadaj v glavi, da nisi dodatnega zdravstvenega plačeval, ker si borčevsko upravičen.

Sem kaj zamešal?

Napisano
pred 13 minutami je godlike napisal:

Zakaj imam nekje zadaj v glavi, da nisi dodatnega zdravstvenega plačeval, ker si borčevsko upravičen.

Sem kaj zamešal?

Nisi. Do tega smo upravičeni vsi borci. Proti njim nimam nič. Imam pa proti kvazi umetnikom ki jih veliko poznam iz prve roke. Glumci ta pravi. 

pred 1 uro je Boss napisal:

Se pravi se s tvojimi davki napaja Italija... hmmm mogoče zato nimaš boljše AC :nevem:

Davke plačujem vse, za razliko od raznih privatnikov, ki glumijo gljive in utajijo pol davkov. Takih modelov je pri nas lep kup. 

Napisano

Pa, da presekam to vročo debato z eno večerno kavico z mlekom iz Opčin- Italija, če kdo ne ve kje je to... 😁

Cena je pa 1,80€. 🤗

Cene so v Trstu in okolici še vedno ugodne a ne grem tja zaradi cen ampak, da kaj novega obi#čem in vidim na tistem koncu.... :nevem:

IMG_20250511_075744.jpg

Napisano
pred 51 minutami je Alex napisal:

Nisi. Do tega smo upravičeni vsi borci. Proti njim nimam nič. Imam pa proti kvazi umetnikom ki jih veliko poznam iz prve roke. Glumci ta pravi. 

Ampak z referendumom bo ostal stari zakon, ki dovoljuje dedovanje dodatka in ne določa zgornje meje, tudi ni jasnih pravil zakaj se ga dobi.

Verjetno umetniki isto za borce pravijo, da ni blo žrtev in si pač tega dodatka ne zaslužite?

Nisem umetnik, brez skrbi 🙃

Ukinit vse dodatke. Invalidnega pustit, pa bo red.

Napisano
pred 22 urami je Alex napisal:

V Italiji velikokrat dobiš kapučino v kozarčku. In z normalno ceno. Pri nas pa kao neki šmensi fensi pa te upalijo za 2.50€.😄

v Vipavi je 1.2€ :D no nazadnje ko sem pil kapučin je bil tolko

image.jpeg

Napisano
pred 38 minutami je Tilen5 napisal:

v Vipavi je 1.2€ :D no nazadnje ko sem pil kapučin je bil tolko

Kdaj? Ko si hodil še v srednjo šolo in si šprical? 😊

Napisano
pred 17 urami je godlike napisal:

Ukinit vse dodatke.

Tem voluharjem upokojenskim pod nujno ukinit tudi zimski dodatek. Jim ne pripada ker oni se pozimi samo doma svalkajo na toplem. Še na zastonj vožnjo z busom se jim v mrazu ne da, banda priviligirana.

Bo treba spet začet podpise zbirat za referendum.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.