Skoči na vsebino

Skupinski Chip tuning pomlad 2021-Tunerc

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pozdravljeni Vsi skupaj,

od marca letos spremljam tudi Mazda forum, ker sem iskal nov/drugi avto.

Imam Mazdo CX5 , letnik 2019. Sem bil zagret na čiping , da nabavim nekaj dodatnih konjev za vleko prikolice. Po prebranem , sem ostal kar kot je!

Mazda 2,2 - 150 KM - Skyactiv.

Vprašanje za Aleksa : ali si uredil dvig konje v z kolegom , na teh 185? Če, kako se vozi sedaj? V kolikor je v redu, bi se tudi sam verjetno odločil za ta dodatek konjev. Je morda kakšen takšen tip tudi kje c okolici Celja?

Glede regeneracije , sem tudi sam opazil, da jo dela nekje na 300 + km prevoženih; imam v glavnem relacije; nekako najkrajša 30 km, ostalo vse nad 60km , po avtocesti večinoma.

Na servisu v BTC-ju so mi dejali, da glede na letnik, ni potrebno skrbeti za ketno ( novejša različica motorja) ali čiščenje karterja/filtra. Olje menjam na 15.000 km.

Ja, pa Srečno vožnjo vsem. 

Napisano

Ni.

Mazda + tuning = smrt, že tako so v originalu boge dizlce.

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano
Pred eno uro je grezilo-1 napisal:

Pozdravljeni Vsi skupaj,

od marca letos spremljam tudi Mazda forum, ker sem iskal nov/drugi avto.

Imam Mazdo CX5 , letnik 2019. Sem bil zagret na čiping , da nabavim nekaj dodatnih konjev za vleko prikolice. Po prebranem , sem ostal kar kot je!

Mazda 2,2 - 150 KM - Skyactiv.

Vprašanje za Aleksa : ali si uredil dvig konje v z kolegom , na teh 185? Če, kako se vozi sedaj? V kolikor je v redu, bi se tudi sam verjetno odločil za ta dodatek konjev. Je morda kakšen takšen tip tudi kje c okolici Celja?

Glede regeneracije , sem tudi sam opazil, da jo dela nekje na 300 + km prevoženih; imam v glavnem relacije; nekako najkrajša 30 km, ostalo vse nad 60km , po avtocesti večinoma.

Na servisu v BTC-ju so mi dejali, da glede na letnik, ni potrebno skrbeti za ketno ( novejša različica motorja) ali čiščenje karterja/filtra. Olje menjam na 15.000 km.

Ja, pa Srečno vožnjo vsem. 

Očitno nisi vsega prebral! Je bil tam, da mu uredijo pa so svetovali, da naj tega ne naredi, ker so bodo pojavili razni problemi! 

Ketno menjaj po 150kkm,če boš imel avto preko 200kkm (mala je problem) ....:nevem:

Kaj več ti bo Alex napisal glede mapiranja... 😉

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.