Korona - Covid-19
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Mazda spet ustvarja lastne trende WWW.AVTOMOBILIZEM.COM Po tem ko sta se na začetku preteklega leta poslovila dva najbolje prodajana Mazdina modela (Mazda2 in CX-3), so bile vse oči uprte v naslednika modela CX-5.
-
Uradni odgovor: kljub temu, da je sicer omejitev 40 km/h je v času gradbišča tam omejitev 50 km/h... PROMETNA UGANKA PRI SOLKANU: Voznike begata nasprotujoča si znaka, katera hitrost velja? WWW.REGIONALGORISKA.SI Kmalu za odcepom regionalne ceste iz Solkana pride voznik, ki potuje proti Grgarju in Čepovanu,...
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Ponovno smo tam. Najprej smo doživeli ogromno oglaševalskih pritiskov temelječih na prodaji laži, kako so samo SUV-i tista ultimativna vozila. Sedaj spet ponovno ogromno oglaševalskih in, pazi, političnih pritiskov, ponovno temelječih na lažeh, da pa so EV seveda SUV tista ultimativna vozila ki nas peljejo v mobilna nebesa. -
Živjo, Imam 2024 Mazdo 3 e-Skyactiv X z ročnim menjalnikom in imam težave z vibriranjem sklopke. Sklopka vibrira že od začetka nakupa in sem mislil da se mora samo vpeljati ker je avto nov ampak se mi zdi da vibrira zdaj po dveh letih še malo bolj. Na sklopki se občuti vibracije že takoj ko začne prijemat ko spuščam pedalko. Vibracije čutim tudi na volanu. Večji ko je klanec ko speljujem bolj vibrira in občasno tudi zaropota. Se trudim dodajati več gasa pri speljevanju ampak ne pomaga kaj dosti. To vibriranje se mi ne zdi normalno. Sem vozil že veliko avtomobilov različnih znamk z ročnim menjalnikom bencinarjev in dizlov in pri nobenem ni tako vibrirala in ropotala sklopka pri speljevanju. Občasno začutim tudi vibracije ko se ustavljam in prestavim iz druge prestave v prvo in spustim sklopko. Sem bil že dvakrat na uradnem servisu Interclass na pregledu in so rekli da je to normalno pri teh motorjih in ročnih menjalnikih. Ima še kdo podobne iskušnje z e-Skyactiv X motorjem in ročnim menjalnikom ter vibriranjem sklopke? Imam prvič Mazdo in če je to normalno sem zelo razočaran nad sklopko od Mazde.
-
Res je, bomo videli kako dolgo bo zdržalo... Naslednje leto imam namen menjati avto...
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.