skritikrt Napisano 20. februar Prijavi Napisano 20. februar (urejeno) Nekaj bo...😋🍗 Popravljeno 20. februar od skritikrt 4 2 Citiraj
FuManchu Napisano 20. februar Avtor Prijavi Napisano 20. februar Imajo samo eno pivo pr tej bajti? 2 Citiraj
Bini Napisano 21. februar Prijavi Napisano 21. februar pred 19 urami je FuManchu napisal: Imajo samo eno pivo pr tej bajti? Ta je taboljši.... 2 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 21. februar Prijavi Napisano 21. februar dne 20. 2. 2025 ob 15:03 je Bini napisal: Tale tudi paše pri 32 st....🥵🍻 32 st....? Ker ni navedena fizikalna enota domnevam, da je to tvoj kot nagiba po parih pirih. 3 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Bini Napisano 22. februar Prijavi Napisano 22. februar Vem, da poleti bolj paše kot pozimi.... 😉 3 Citiraj
Boss Napisano 22. februar Prijavi Napisano 22. februar @Bini pazi, če preveč tole piješ lahko rataš prava BITANGA** ** razlaga za tiste, ki ste malo mlajši 3 Citiraj
Bini Napisano 23. februar Prijavi Napisano 23. februar pred 12 urami je Boss napisal: @Bini pazi, če preveč tole piješ lahko rataš prava BITANGA** ** razlaga za tiste, ki ste malo mlajši Sem že ugotovil.... 😋😉 1 Citiraj
Bini Napisano 23. februar Prijavi Napisano 23. februar Sem prešaltal na drugega🥴 pa grem nazaj na prvega🤗😊👍 1 1 Citiraj
AmpeR Napisano 23. februar Prijavi Napisano 23. februar (urejeno) Danes sem pa pil pivo z Janezom Janša na vrhu Zvoha. No z unim drugim. Dir. Krvavca😁 Popravljeno 23. februar od AmpeR 3 1 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 23. februar Prijavi Napisano 23. februar (urejeno) Sam to pa ne zgleda kot vrh Zvoha ? Al je sam s takega kota slikan,..a to je tam pri tisti kolibi? Popravljeno 23. februar od Tilen5 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
Tilen5 Napisano 23. februar Prijavi Napisano 23. februar Me je zmedlo k ni ograje pa tistega klasičnega pogleda ki sem ga navajen Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
Bini Napisano 25. februar Prijavi Napisano 25. februar pred 22 urami je Shrek napisal: Ni druzga? Ni boljšga.... 😁😉 Citiraj
AmpeR Napisano 25. februar Prijavi Napisano 25. februar No, glavnem velika Laško je na Krvavcu 1.5€😁 2 1 Citiraj
Jest Napisano 25. februar Prijavi Napisano 25. februar pred 1 minuto je AmpeR napisal: No, glavnem velika Laško je na Krvavcu 1.5€😁 A kavcija za piksno? 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
AmpeR Napisano 26. februar Prijavi Napisano 26. februar Ne, točena. Imajo akcijo velika 1,5€. 1 1 Citiraj
Z M A J Napisano 26. februar Prijavi Napisano 26. februar pred 57 minutami je AmpeR napisal: Ne, točena. Imajo akcijo velika 1,5€. Idealno, da se ga kdo "nažoka" in potem veselo (izdatno) slalomira med smučarji. (v smislu je tok pocen, da sem kar 3 ruknu, namest enga, heh) Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Janez007 Napisano 13. marec Prijavi Napisano 13. marec (urejeno) Popravljeno 13. marec od Janez007 4 1 Citiraj
Alex Napisano 13. marec Prijavi Napisano 13. marec pred 4 urami je Janez007 napisal: Kaj je to? Zbor dino lastnikov? 🤔 1 4 1 Citiraj
Janez007 Napisano 13. marec Prijavi Napisano 13. marec pred 51 minutami je Alex napisal: Kaj je to? Zbor dino lastnikov? 🤔 Velik motor, malo pivo. 😆 4 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.