Pivo mi paše
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Točno tako... to je graf in nabijanje za aktivacijo anti pernatih in za novo instalacijo gologlavega metuzalema. A je to res al pa ni je drugotnega pomena... važen da se svečarija aktivira in to vidiš iz reakcij, da je dobro vžgalo. Jaz sem samo Grčijo pogledal, da je med najuspešnejšimi in sem se skoraj zložil s stola od smeha.
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Najverjetneje šolanje. Me zanima kdaj bo EU sprejela uredbo, da morajo biti vsa letala na elekriko. -
Ampak to je res... avti s premočnim servom so dobri le za po mestu in parkiranje. Zato je zame dober avto tisti, kjer servo še vedno pušča, da dejansko čutiš, avto v ovinkih in kaj se z njim dogaja. Če tega ni je za moje pojme avto pač brezvezen, namenjen le tistim, ki jim je vožnja nujno zlo. Seveda pa danes, ko so avti 2x ali še večkrat težji kot nekoč, brez serve na gre. Bi rekel, da pri dveh tonah teže bi bili redki tule gor na forumu, da bi ga lahko sploh vozili. Razlika med AT in MT niti približno ni tako velika kot med servo ali brez.
-
Sem jih dobil, samo se nisem uspel priti do Mocnika, drug teden dopust, potem pa grem do njih pa sporocim.
-
Še bolje - če greš v čas preden je Volvo poštudiral varnostni pas, potem je za prave moške edino pravilno, če se ob trku res dobro oprejo z rokami ob volan. Pa potem iz avta izstopijo brez prask.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.