godlike Napisano 22. marec Prijavi Napisano 22. marec Res da je na sliki pir za zdravljene alkoholike. Samo mislim, da si slikal spomladanski cvet 🫣 3 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 22. marec Prijavi Napisano 22. marec pred 2 urama je sportman333 napisal: Fokus je bil drugje🤣🤓 Fokus je verjetno bil zaželen drugje, pa mu ni čist dobro ratal. Ampak to je kamera kriva, ne tresoča roka skorajšnjega penzionista. 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Bini Napisano 23. marec Prijavi Napisano 23. marec pred 14 urami je Boss napisal: Ma ta pir na sliki je sam v napoto. Veš v temi "pivo mi paše" si. 🍻😂 Citiraj
Slivka Napisano 23. marec Prijavi Napisano 23. marec ... in tisti, ki so tik pred tem, da zaključijo delovno dobo, gledajo malo bližje kot tisti, ki so tik pred tem, za začnejo delovno dobo in gledajo bolj na daljši rok... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano 23. marec Prijavi Napisano 23. marec pred 6 urami je Bini napisal: Veš v temi "pivo mi paše" si. 🍻😂 Ok, da ne bo glih špilferderber. Kdor bo v Brežicah ali Čatežu... Reset Brewery. Pivo, Napoletenaske pice, burgerji in enkraten ambijent. Google Maps MAPS.APP.GOO.GL Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps. Citiraj
Z M A J Napisano nedelja ob 17:38 Prijavi Napisano nedelja ob 17:38 Eurospinska tekoča pšenica 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano ponedeljek ob 19:40 Prijavi Napisano ponedeljek ob 19:40 Zdajle urezow enga pšeničnega in sicer po uspešnem delovniku, udejstvovanju v domačem fikmezz-u in zdajle še 2h odbojke v dvorani. Pomoje sem si ga kar zaslužil, tako da NA ZDRAVJE, haha 1 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
skritikrt Napisano torek ob 14:29 Prijavi Napisano torek ob 14:29 (urejeno) Pizzerija Andi-Sl.Konjice Popravljeno torek ob 17:38 od skritikrt 1 1 Citiraj
skritikrt Napisano torek ob 17:42 Prijavi Napisano torek ob 17:42 pred 2 urama je Bini napisal: Dober je ta temni.... Res je😋😃👍...sva šla z ženo k Senici (okna)...in nam je tam priporočal to gostilno...in sem na blef naročil radler,k sem moral še voziti...je kelnarca priporočila...jep-dober je👌 1 Citiraj
x-layer Napisano torek ob 18:06 Prijavi Napisano torek ob 18:06 pred 3 urami je skritikrt napisal: Pizzerija Andi-Sl.Konjice Popravek - to je v Tepanju Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
skritikrt Napisano torek ob 18:15 Prijavi Napisano torek ob 18:15 pred 2 minutama je x-layer napisal: Popravek - to je v Tepanju Imaš prav😄👍 Gostilna je bolj skrita...a priporočam-cene so res presenetljive,postrežba TOP...pizze katere sva midva naročila (kmečka in morska) res dobre. 2 2 Citiraj
x-layer Napisano torek ob 19:02 Prijavi Napisano torek ob 19:02 Poznam... Se vsak dan vozim skozi Tepanje v službo Ja pice imajo dobre in še ugodne cene! 1 Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
skritikrt Napisano torek ob 19:58 Prijavi Napisano torek ob 19:58 pred 54 minutami je x-layer napisal: Poznam... Se vsak dan vozim skozi Tepanje v službo Ja pice imajo dobre in še ugodne cene! Lih ko sva z ženo odhajala,je prišlo nekaj policistov na malico-tudi to nekaj pove😃 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano včeraj ob 07:07 Prijavi Napisano včeraj ob 07:07 Ni prvoaprilska, dogajalo se je včeraj. Prva društvena delovna akcija je bilo pospravljanje, vključevalo je tudi čiščenje objekta. Mene so zadolžili da, zaradi leto pretečenega roka, zlijem stran čist cel plato laškega piva. In to mene, alkoholika. Za svoje paciente se še Rugel ni spomnil česa tako krutega. 2 1 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Bini Napisano včeraj ob 08:27 Prijavi Napisano včeraj ob 08:27 Sinoči presenetil sestro za rd. Ima abrahama in to na danes na 1.APRIL... 2 2 Citiraj
Bini Napisano včeraj ob 22:20 Prijavi Napisano včeraj ob 22:20 dne 31. 3. 2026 ob 19:42 je skritikrt napisal: Res je😋😃👍...sva šla z ženo k Senici (okna)...in nam je tam priporočal to gostilno...in sem na blef naročil radler,k sem moral še voziti...je kelnarca priporočila...jep-dober je👌 Pa ne, da tale gospod.... 🤔🫣😉 Citiraj
skritikrt Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami pred 20 urami je Bini napisal: Pa ne, da tale gospod.... 🤔🫣😉 Ne😄 Ta senica. Domov – SENICA okna, vrata in senčila SENICA.EU Dobrodošli na spletni strani SENICA, kjer najdete vrhunska okna, vrata in senčila za vaš dom ali poslovni... 1 Citiraj
Bini Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 2 urama je skritikrt napisal: Ne😄 Ta senica. Domov – SENICA okna, vrata in senčila SENICA.EU Dobrodošli na spletni strani SENICA, kjer najdete vrhunska okna, vrata in senčila za vaš dom ali poslovni... Hec... 😉 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.