Itak, da, so letne GY radirka. Jaz se čudim sinu, ko vozi 6-ko,kako pripiči v ovinke in to se drži kot klop. Je še hujši za ovinke kot sem sam.
Drugače pa on za razliko od mene vozi vedno po predpisih. Na splošno sem opazil, da mladi vozijo veliko bolj umirjeno.
Mogoče. Mislim pa, da glede na zeleni prisilni "pokop" to vse proizvajalce skrbi, razen made in china .... (ali so zato nekatere nove mazde kitajske, ker preživeli bodo menda samo kitajci 😁). P.S. upam sicer da ne.
Tud jaz nimam občutka, da so trde, ampak res letne na suhih in vlažnih cestah so enormno boljše od teh. Pol pa še to, da imam od poletja tud letne nove pa to prinese še večjo razliko v filingu. Prej med Bridgeston pa temi GY ni bilo toliko občutka, ker je navor obe zavrtel v prazno na mokrem. S temi letnimi GY F1 pa moraš to že zanalašč narest, da zavrti v prazno in dejansko prej avto poženejo naprej, kot pa da vrtijo v prazno.
Evo, operacija je za mano. Vse v redu, na meniskusu ni bilo veliko za postrgati. Ob 15.uri grem domov. Potem pa moram kolenonin nogo pridno razgibavat, da bom čim prej na kolesu. 🤗 Se pa že pozna na mišični masi na desni nogi.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.