Dobro, do Murske Sobote je diagonala čez Slovenijo.
Če bi moral sin na avtobus in v Novo Gorico (primestni promet, 25 km), bi se vozil dve uri. Zato smo ga pri 15 poslali v avtošolo (AM-kategorija) in se vozi z "mopedavtom". Ne iz prestiža, ampak iz nuje...
Definitivno je bilo nekaj delano na njem. Kot je rekel etcho, je možno, da je bil kje podrsan in so določene dele prebarvali prebarvali. Pojdi do kakega avtoličarja, da ti izmeri debelino laka. Naknadno pobarvani deli so vedno prebarvani bolj debelo.
Kot zanimivost-to sem jaz že delal...sem potreboval imbus 13,za menjavo navojnih puš za radiatorske termostatske ventile...a sem pri nakupu zajebal,in kupil preveliko 14ko😄
Brusilnik v roke,in smo takoj naredili 13-ko😄💪...malenkost na konus in je pasala k ata na mamo😂
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.