Skoči na vsebino

Mazda CX-30

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 35 minutami je Justus napisal:

Hej, @ignacijin @Magoče CX-30

sem kar naročil led-žarnici za dnevne luči na LedPerf in ju sam zamenjal. Delujeta!

20250627_181228.jpg

20250627_181204.jpg

20250627_181253.jpg

Boljše zgleda kot pa tista rumenka.... 👌👍😉

Napisano
Pred eno uro je Justus napisal:

Hej, @ignacijin @Magoče CX-30

sem kar naročil led-žarnici za dnevne luči na LedPerf in ju sam zamenjal. Delujeta!

20250627_181228.jpg

20250627_181204.jpg

20250627_181253.jpg

A te rumene halogenske imajo vsi mini dinoti? Ker mi ostali , ki omamo x motorje, imamo to narejeno tako, da te stranske led luči svetijo tudi s strani in osvetljujejo kote precej daleč. Predvidevam, da te halogenske služijo bolj same sebi. 

Napisano (urejeno)

Itak, to je vse povezano z X motorjem, samo najboljše, nema da nema, ni tukaj bljižnjic. Tvoje stranske sijejo kot umetno sonce.

Super @Justus, a jih je težko zamenjati?

Popravljeno od ignacij
  • Všeč 1
  • Haha 3
Napisano
pred 1 uro je Alex napisal:

A te rumene halogenske imajo vsi mini dinoti? Ker mi ostali , ki omamo x motorje, imamo to narejeno tako, da te stranske led luči svetijo tudi s strani in osvetljujejo kote precej daleč. Predvidevam, da te halogenske služijo bolj same sebi. 

Kakšne so luči sje odvisne od stopnje opreme in ne od tega, kakšen motor ima vgrajen…

• Všeč 11

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 8 urami je ignacij napisal:

Itak, to je vse povezano z X motorjem, samo najboljše, nema da nema, ni tukaj bljižnjic. Tvoje stranske sijejo kot umetno sonce.

Super @Justus, a jih je težko zamenjati?

Ni tako preprosto in sem se kar malo namučil, ker je dostop do žarnice precej neroden. S prostim očesom ga sploh ne moreš videti in se moraš z roko pod rob stegniti, da prideš do vtičnice, ki je pritrjena na okvir luči. Odviješ jo v nasprotni smeri urinega kazalca za okoli 45 stopinj, nato iztakneš halogensko žarnico in vtakneš led in pritrdiš nazaj na okvir. Mi je pa pri pritrjevanju na levi strani šlo težje, tako da mi je žarnica padla iz vtičnice v notranjost luči in sem se namučil, da sem jo ven dobil ...

Če se nočeš mučiti, predlagam, da ti na servisu zamenjajo. Delujejo pa normalno na računalniku v avtu ni nobenih opozoril.

pred 10 urami je Alex napisal:

Imam motor x, vendar pri izvedbi homura so dnevne luči s halogenskimi žarnicami.

1568864.png

Napisano
pred 9 urami je Jest napisal:

Kakšne so luči sje odvisne od stopnje opreme in ne od tega, kakšen motor ima vgrajen…

Verjamem, a če imaš x motor, pomaga. 😉

Napisano
pred 1 minuto je GregorV napisal:

Razglednica iz Krka.

Baby dino vam pošilja lepe pozdrave. 😄

LP

IMG20250625193717.jpg

IMG20250625193733.jpg

IMG20250625193742.jpg

IMG20250625193821.jpg

IMG20250625193900.jpg

IMG20250625195233.jpg

IMG20250625195341.jpg

IMG20250625195417.jpg

IMG20250625195449.jpg

Zgleda kot nov 😸

• Všeč 2
  • Haha 3

1568864.png

Napisano
pred 8 minutami je GregorV napisal:

Razglednica iz Krka.

Baby dino vam pošilja lepe pozdrave. 😄

LP

IMG20250625193717.jpg

IMG20250625193733.jpg

IMG20250625193742.jpg

IMG20250625193821.jpg

IMG20250625193900.jpg

IMG20250625195233.jpg

IMG20250625195341.jpg

IMG20250625195417.jpg

IMG20250625195449.jpg

Lep avto. 👍

Napisano (urejeno)
pred 9 minutami je GregorV napisal:

če pa je nov 😁

Vem, ironično sem mislil, zato sem tisto smejočo mačko zravn dodal 😆

Ampak očiščen je pa tudi, kot bi bil nov 👌

Popravljeno od Justus
  • Všeč 1
  • Haha 1

1568864.png

Napisano
pred 1 uro je Valh napisal:

Kdor čaka, dočaka 🙂

IMG_0291.jpeg

Bravo, še ena CX-30 🤗. Zdaj nas pa je že ohohooo.... 🤔👍😉

Pa srečno vožnjo..... :zoom-zoom:

Napisano
pred 21 urami je ignacij napisal:

2,5l nagisa?

Zakaj vedno dobim, ob omembi imena opreme, asociacijo na nagica pol pa mislim, da je čist brez opreme. :nevem:

• Haha 7
  • Začuden 1

33112_1.png

Napisano
dne 28. 6. 2025 ob 19:43 je Valh napisal:

Kdor čaka, dočaka 🙂

IMG_0291.jpeg

Srečno vožnjo 🤞

pred 22 urami je Bini napisal:

Bravo, še ena CX-30 🤗. Zdaj nas pa je že ohohooo.... 🤔👍😉

Pa srečno vožnjo..... :zoom-zoom:

Bi lahko organizirali srečanje voznikov cx-30 ... 😁

1568864.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Ok-štekam...samo...za kaj pa pol toliko njih rine v ZDA? Razen če jih eni od njih sovražijo,drugi pa ne...keri so keri pa si lahko vsak zase misli... Zmeraj je tako,da bi eni radi gore cvenka za nič dela...pogosto tako,da "zjebejo" ostalo rajo,in si jo podjarmijo....je pri nas isto...in tudi pri nas imamo ene in druge...zmeraj ista fora.   Normalno,da sedaj tisti Madurotovi (pri njih,kot tudi drugje) zganjajo cirkus...nič presenetljivega... Tudi pri nas se bo levim odpulilo,bomo spet biciklirali in ne vem kaj še,če pridejo desni na oblast...nič novega niti tam,niti pri nas...
    • Leto 2025 je bilo slabo za živinorejce. Kojn po imenu Bit (Bitcoin) je bil v enem letu v primerjavi z Rubljem 60% manj vreden. Za situacijo nedvomno stoji nešteto paketov gospodarskih sankcij kot ukrepov s strani EU, ki so rusko gospodarstvo dokončno spravili povsem na kolena.   Za štromarja, ki o ekonomiji nima pojma, mi je povsem nerazumljiva situacija, da po vseh teh sankcijah proti Rusiji le ta uspeva z letno rastjo rublja v višini 45% napram dolarju, medtem ko v istem letu tisti, ki s sankcijami kaznuje Rusijo poslujejo katastrofalno. Kot naprimer nična gospodarska rast Švabov na katero je vezano večino EU gospodarstev.   Koga, za vraga, gospodarske sankcije zares tepejo???
    • Ja pod Slovenijo pa družbena stanovanja napol zastonj po Jazbinškovem zakonu... torej kje je fora? 
    • O južnoameriškem veselju nad ZDA samo toliko.    Za Južnoameričane so ZDA najbolj osovražena država. Pa saj folk ni butast da bi ljubil državo, katere multinacionalke s pomočjo korupcije vladajočih, če ne gre drugače pa s pomočjo paravojaških plačancev uveljavljajo svoje interese - beri: preganjajo ljudi z njihove zemlje, kradejo tamkajšnjemu folku...   Bil sem tam in to videl in občutil. Pa nisem šel s turistično agencijo. 
    • Tole te moram popraviti... Caracas ni na obali, ampak leži za hribi, ki ga ločijo do obale. Je cca 10km od oceana zračne linije. Do njega se pride po ozki dolini, tako da desant odpade. Zelo verjetno so imeli domače pomagače, ker kar takle brez obrambe nekoga ugrabit je verjetno preveč igra na srečo, da bi se jo ameri šli. Se pravi so kar dobro vedeli kako pa kaj predvsem pa kdaj.    Je pa zanimiv govor Trumpa... Nafto je omenil več kot 20x v samem govoru, mamila pa le 5x. Pa prav zaradi mamil naj bi napadli ne pa zaradi nafte... ja verjetno res, če verjamemo v svizca, ki zavija čokolado v folijo.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.