Pozdravljeni,
še en dokaz kako so zakomplicirali menjavo olja kateri ima sedaj enotno posodo in traja celi dan ...,
Sam je želel servisirati avto, ni se dobro končalo
WWW.ZURNAL24.SI
Številni vozniki še vedno menijo, da lahko sami, doma, servisirajo svoja vozila. Morda v preteklosti, s starejšimi vozili. Danes je to veliko težje...
Na koncu se vprašaš ali je folk res tako len ali so nas naredili neumne.
V bistvu ima Mazda 6e smolo. Ker bo relativno hitro zastarela. Predolgo so čakali z njo. V premijskem segmentu njena kombinacija pogona in baterije ni nič posebnega. Je pa solidna. In to je dobro. Za notranjost pa je dobro, da je kitajska. Vam povem, sem bil na sejmu IAA v Munchnu, in ko se usedeš v te novodobne avte, se lahko le in zgolj Kitajcem zahvališ, da znajo narediti lepo notranjost.
No, saj jo zna narediti še kdo drug, ampak za trikratnik cene oziroma v vozilih, ki jih navadni smrtniki nikoli ne bomo vozili.
Bo pa zato CX-6e super avto, če le ne bodo preveč mečkali preden ga namenijo EU.
Jaz tudi mislim, da je tisti "sportmode" na Mazdah bolj "Blažev žegen". Prav, naj je, ampak, če je sila, kickdown opravi svoje. In če ne gre le za eno prehitevanje, zna tudi dlje časa držati motor v višjih obratih ozr. "pripravljenosti". Ne vem, če sem 5x v življenju vklopil sport mode, pa redno prehitevam vse živo.
Pa še - malce za izziv - ko boste enkrat izkusili pospešek EV - boste v hipu pozabili vse atmosferce in turbake. 1 brzina od 0 do 200. To je to. Imaš celo EV-je, ki imajo 0 do 260 v enem reduktorju ... Si prestavljate, da bi EV imel par prestav (PS: Ja, vem, nekateri EV-ji imajo celo DVE prestavi.)?!?
Jaz imam trenutno Michelin alpin 5 in sem full zadovoljen in bom letos vzel kar naprej Alpin 7....(ne bom ekspirementiral in iskal nekaj za 20-30eur cenejsih variant, se mi niti ne da🤣😏)...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.