godlike Napisano 3. september, 2023 Prijavi Napisano 3. september, 2023 pred 21 minutami je Tilen5 napisal: Te napolitanske mi nrdi pomoje u 5min če ne še prej,..notr pa dam sam testo pa pomidorčke namazano,..nato pa mozarelo gor, kr čene rada izloči vodo Bivoljo mocarelo 2-4 ure prej vzami iz embalaže, pretrgaj na 2-4 delčke in na cedilko. Tak se bo scedila in bo majn vode na pici. Če že imam na pico iz 25 - 30 let stare gorenjeve pečice vodo. Ta izgine, ko dam na mizo in režem. 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 3. september, 2023 Prijavi Napisano 3. september, 2023 To delam ampak še vedno je najboljše dat mozzarelo gor prot koncu,..razen če maš pravo peč potem nima veze za tisto minutko Citiraj
Janez007 Napisano 3. september, 2023 Prijavi Napisano 3. september, 2023 Žena ugotavlja, da je "sočnost" zelo odvisna od vrste mocarele. Citiraj
NevLado Napisano 4. september, 2023 Prijavi Napisano 4. september, 2023 dne 3. 9. 2023 ob 11:24 je samSimon napisal: Lepo. Se da, se da, sem tut sam probu, sem dal kar tisto šamotno ploščo za peko na gril 😁 v lidlu majo zdej kamen za mislim da 10 eur, če kdo še nima Citiraj
Tilen5 Napisano 4. september, 2023 Prijavi Napisano 4. september, 2023 To je ugodno jaz sem dal za 40x30x3cm 27€, mi je pa zelo fjn ker je debela in se fajn segreje Citiraj
godlike Napisano 4. september, 2023 Prijavi Napisano 4. september, 2023 Pred eno uro je NevLado napisal: v lidlu majo zdej kamen za mislim da 10 eur, če kdo še nima Tega Lidlovega mam jaz. Sem rekel za probo, če bom fanatik, pa kupim jačega. pred 19 urami je Janez007 napisal: Žena ugotavlja, da je "sočnost" zelo odvisna od vrste mocarele. Drži. V roštilu ni spustla vode. Najmanj je drugače spustla v svetlozelenu vrečki. Imajo jo samo v talkem Mercatorju. Ko sem dobil od Veracce paket za rojstni dan, je bila tudi ta noter. Citiraj
Janez007 Napisano 4. september, 2023 Prijavi Napisano 4. september, 2023 (urejeno) pred 2 urama je godlike napisal: Tega Lidlovega mam jaz. Sem rekel za probo, če bom fanatik, pa kupim jačega. Drži. V roštilu ni spustla vode. Najmanj je drugače spustla v svetlozelenu vrečki. Imajo jo samo v talkem Mercatorju. Ko sem dobil od Veracce paket za rojstni dan, je bila tudi ta noter. Vsak kamen je načeloma OK - važno da ima veliko toplotno kapaciteto ... Mi imamo tudi enega iz Lidla in je OK. Žena pravi, da je MU suha mocarela OK ali naribana. Popravljeno 4. september, 2023 od Janez007 Citiraj
godlike Napisano 4. september, 2023 Prijavi Napisano 4. september, 2023 (urejeno) Bivolja je bolj mokra. Meni ima dosti boljši okus. Pravil sem o tej: Popravljeno 4. september, 2023 od godlike 1 Citiraj
Janez007 Napisano 4. september, 2023 Prijavi Napisano 4. september, 2023 pred 4 minutami je godlike napisal: Bivolja je bolj mokra. Meni ima dosti boljši okus. Pravil sem o tej: V pizzeriji Verace sem okušal 2 margeriti, eno z navadno mocarelo, drugo z bivoljo in posledično 20% dražjo. Meni je bil okus enak. 😀 Kaj pa Mazda 2 GTA ... oglas je izginil? 🙂 Citiraj
godlike Napisano 4. september, 2023 Prijavi Napisano 4. september, 2023 (urejeno) Šla. Majn kot v 24h. Probaj bivoljo 1x doma. Si tak ustvariš mnenje. Če ti ni razlike, se seveda ne splača. Popravljeno 4. september, 2023 od godlike 1 Citiraj
FuManchu Napisano 15. oktober, 2023 Avtor Prijavi Napisano 15. oktober, 2023 Takole pa zgleda DeBuyer mineral B po enoletni uporabi. Veliko sem pekel na plinu in visokih temperaturah. Ponev se obnaša odlično. Izmeril sem tudi temperaturo, ki je bila 270°C. Na plinu seveda. Pogrešam edino ročaj, ki bi se malo manj grel. Mislim, da obstaja celo neka obleka za njega. 2 Citiraj
mazdaman Napisano 26. maj, 2024 Prijavi Napisano 26. maj, 2024 No komentSent from my iPhone using Tapatalk 4 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Boss Napisano 26. maj, 2024 Prijavi Napisano 26. maj, 2024 Uff, dobr, da ste objavli - grem zdajle takoj žar zalaufat. 3 Citiraj
Bini Napisano 26. maj, 2024 Prijavi Napisano 26. maj, 2024 pred 2 urama je FuManchu napisal: Šolsko zapečeno.... 👌👍😉 2 Citiraj
MazdaBoy Napisano 16. junij, 2024 Prijavi Napisano 16. junij, 2024 Mal smo žar zalaufal 😁 3 1 Citiraj
Bini Napisano 24. junij, 2024 Prijavi Napisano 24. junij, 2024 Pred eno uro je FuManchu napisal: Neki bo Že zdaj so napow obrane, kako bodo šele kasnej.... 😊🤣😉 3 Citiraj
Tilen5 Napisano 2. oktober, 2024 Prijavi Napisano 2. oktober, 2024 (urejeno) Neki na hitro danes ker nisem na šihtu jedel bolj malo,.. sicer nevem kaj je tisto zeleno fuj fuj 🤢,.. aja pa več kromprija drugič 🙃 Je pa filet mignon bil super mehek. Popravljeno 2. oktober, 2024 od Tilen5 7 Citiraj
NevLado Napisano 6. oktober, 2024 Prijavi Napisano 6. oktober, 2024 dne 2. 10. 2024 ob 18:23 je Tilen5 napisal: Neki na hitro danes ker nisem na šihtu jedel bolj malo,.. sicer nevem kaj je tisto zeleno fuj fuj 🤢,.. aja pa več kromprija drugič 🙃 Je pa filet mignon bil super mehek. kakšno redukcijo poliješ čez, ima kaj vpliva ali je sam dekorativno Citiraj
Tilen5 Napisano 6. oktober, 2024 Prijavi Napisano 6. oktober, 2024 Balzamična glazura...za okus pa k steče dol na zelenje maš še tisto "okisan" lol 1 Citiraj
NevLado Napisano 6. oktober, 2024 Prijavi Napisano 6. oktober, 2024 pred 28 minutami je Tilen5 napisal: Balzamična glazura...za okus pa k steče dol na zelenje maš še tisto "okisan" lol A to kupiš? Citiraj
Tilen5 Napisano 6. oktober, 2024 Prijavi Napisano 6. oktober, 2024 (urejeno) Ja al pa nrdiš, sam je kupljen od pontija več kot odličen,.. recept za homemade je pa preprost,.. balzamični kis in rjavi sladkor, zavreš pustiš da se zgosti in ohladiš. Lahko več tednov hraniš v hladilniku. Just a moment... WWW.SPAR.SI Popravljeno 6. oktober, 2024 od Tilen5 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.