Jest Napisano 3. junij Prijavi Napisano 3. junij pred 36 minutami je godlike napisal: Ja bi res pasal ta pregrešno dragi mikser v temo o kuhariji. Gremo pa tudi v drugih temah na offtopic. 😎 Pregrešno drag? 😮 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
godlike Napisano 3. junij Prijavi Napisano 3. junij (urejeno) 632€ za mikser je meni grdo drago. Ko pa dam 730€ za zimske gume. Pa jaz draginjo kupujem 😆 Ali pa 150€ za žepni nož. Za mene je vse to isti rang. Popravljeno 3. junij od godlike Citiraj
Jest Napisano 4. junij Prijavi Napisano 4. junij pred 11 urami je godlike napisal: 632€ za mikser je meni grdo drago. Ko pa dam 730€ za zimske gume. Pa jaz draginjo kupujem 😆 Ali pa 150€ za žepni nož. Za mene je vse to isti rang. Noja… saj ga lahko kupiš še dražje… lahko pa tudi ceneje… Sam aparat je enak.. razlika je le v priloženi opremi… Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
TBA Napisano 4. junij Prijavi Napisano 4. junij dne 21. 10. 2024 ob 10:21 je Bini napisal: Priporočam CAMINO v Arji vasi, če se vozite kaj mimo.... 👌 Postrežba na nivoju in okusno... 🤗 Sem že bil. Citiraj
TBA Napisano 12. junij Prijavi Napisano 12. junij Aja, zadnjič so bli eni kolegi pa niso nič rekl. Me p zanima kak je kej na Četari. Sodelavka je že dvakrat šinfala Citiraj
Bini Napisano 12. junij Prijavi Napisano 12. junij pred 2 urama je TBA napisal: Aja, zadnjič so bli eni kolegi pa niso nič rekl. Me p zanima kak je kej na Četari. Sodelavka je že dvakrat šinfala Za Četaro ve sigurno @Z M A J.... 😉 Citiraj
Slivka Napisano 2. avgust Prijavi Napisano 2. avgust Toliko semaforjev cela Nova Gorica nima... To je samo en pladen, druga dva sta bila še v obdelavi... 2 Citiraj
g.Wankel Napisano 2. avgust Prijavi Napisano 2. avgust Neki ful apetitno ne deluje, ampak nej vam tekne Citiraj
Slivka Napisano 2. avgust Prijavi Napisano 2. avgust Ja, niso glih čevapčiči, ampak najmlajši trije so ustvarjali celo dopoldne in jedli celo popoldne... 4 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.