Dopust tako ali drugače
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Dobro vprašanje. Je pa za odgovore treba it zgodovino preverjat nekoliko dlje nazaj in se nikakor ne zadovoljit z mantro EU politike in uradnih medijev, da se je zgodovina začela konec februarja 2022. Pa ločit je treba vzroke ter posledice. Ampak kakorkoli že - zakaj se noče it k trajnem miru ampak EU zahteva le prekinitev spopadov. Zakaj ne trajni mir pa da se norija konča? Mogoče zato, ker kolektivni zahod bi ukrajini samo omogočil predah, da se spet zbere in ponovno oboroži za nadaljevanje konflikta. Misliš, da bo Rusija še 1x nasedla minsk sporazumom, kjer sta tako Merklca kot hollanda sama priznala, da je šlo za prevaro, da bi Ukrajini kupili čas za pripravo in oboroževanje. Jebat ga, jaz osebno ne zaupam nikomur, ki me je poskuša nategnit. Verjetno ti tud ne @Alex Ampak kakor koli že vedno je treba gledat širšo sliko, si odstranit plašnice, pogledat izzven pripovednih okvirjev. Hja svet ni črno bel kot si ga nekateri predstavljajo.
-
Po moje ne bo označeno, da je testno opozorilo, ampak kot da gre za pravo. Le na njem boš videl, da gre za test. Ker v nasprotnem primeru je test brezvezen. Jaz mam po defoltu tud izklopljeno.
-
Jaz pa že kake 4 leta nisem videl lučke. Tankam, ko pade kazalec pod zadnjo četrtino. Še zmeri naredim okol 800km ampak, zdaj sam odrejam, kdaj moram it tankat prej mi je pa nehote avto. Od kar pa je app za plačevanje sem pa tolk hitro skos postopek tankanja, da mi nikoli ni odveč tiste 3-4 minute za cel postopek.
-
Kot vidim, tako večina ljudi ne bo dobila testnega obvestila, ker je osnovna nastavitev za testna obvestila na izklopljeno.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.