Dopust tako ali drugače
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Ditto, zmerej so mi ble vsec mazde, ampak naslednji avto po vsej verjetnosti ne bo mazda. Pac v razredu kjer bi/bom gledov, nimajo nekega avtomobila da bi mi bil zanimiv
-
Žal, ker to je "moja" znamka in mi je top, gledam kako gre v svojih odločitvah po poti Nissana, Mitsubishija, Subaruja, Suzukija. Edino Toyota, Mazda in Honda so še nekako držale japonsko zastavo živo, pa čedalje bolj izgleda, da Mazda izgublja bitko, Honda počasi tudi, edino Toyota je še dokaj na varni strani. Pohlep, dajanje Čajnizom vso tehnologijo na pladnju samo zato, da bi z njihovo poceni delovno silo še dodatno večali dobičke. Pa tele grabežljivce kapitalistične nič ne izuči kaj se zgodi potem, ko Čajniz osvoji tehnologije, ki ji h še razvijat ni rabil in imet stroškov s tem. Enako se je zgodilo od predelovalnih industrij, tekstila, hifi tehnike, bele tehnike, in vsega ostalega. Kaj so resno mislili, da bo avtomobilska industrija ostala nedotaknjena? Ker je bila bolj kompleksna je prišla zadnja na vrsto za pokop. Le kako, da se noben ne nauči nič iz izkušenj in zgodovine. Dejansko tale rek tukaj spet pokaže svoj pomen - "kdor zgodovine ne pozna, je prisiljen, da jo bo ponavljal". Ja medicina bi morala pohlep obravnavat kot bolezensko stanje in ga zdravit. Sploh ker je to zelo nalezljiva bolezen z dolgotrajnimi posledicami in se lahko konča celo s smrtjo.
-
Itak, da, so letne GY radirka. Jaz se čudim sinu, ko vozi 6-ko,kako pripiči v ovinke in to se drži kot klop. Je še hujši za ovinke kot sem sam. Drugače pa on za razliko od mene vozi vedno po predpisih. Na splošno sem opazil, da mladi vozijo veliko bolj umirjeno.
-
Mogoče. Mislim pa, da glede na zeleni prisilni "pokop" to vse proizvajalce skrbi, razen made in china .... (ali so zato nekatere nove mazde kitajske, ker preživeli bodo menda samo kitajci 😁). P.S. upam sicer da ne.
-
Tud jaz nimam občutka, da so trde, ampak res letne na suhih in vlažnih cestah so enormno boljše od teh. Pol pa še to, da imam od poletja tud letne nove pa to prinese še večjo razliko v filingu. Prej med Bridgeston pa temi GY ni bilo toliko občutka, ker je navor obe zavrtel v prazno na mokrem. S temi letnimi GY F1 pa moraš to že zanalašč narest, da zavrti v prazno in dejansko prej avto poženejo naprej, kot pa da vrtijo v prazno.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.