Dopust tako ali drugače
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Od sennheiser · Napisano
Brez težav.... Tesla 3/y še HUD nima. Drugače pa zelo prostoren avto, lahko bi zadnjo klop še ene 5cm bolj not pomaknili in povečali prtljažnik. Sam sem kolebal predvsem zaradi ogledal, katero verzijo vzeti. Vzel sem opcijo Takumi, klasična ogledala in vidim da odločitev ni napačna. Pelje se odlično, že v osnovi pride tudi z odličnimi gumami (Michelin). Sedeži udobnejši kot na CX30. Daljše fure 200+km še ni bilo. Asistenčni sistemi, kdor je vajen Mazde oz. vsaj sistema na CX30, ne bo velike razlike. V primerjavi z Nemci pa ja seveda delujejo bolj agresivno. Glede na dejstvo, da so še za 4000€ znižal zaradi manjka subvencij je zelo prepričljiv paket. Za doseg ta moment še težko komentiram, ampak vse kaže v smer da 400km pri normalni vožnji po omejitvah je brez težav dosegljiv, realna ocena pa še prihaja ko se temperature spustijo pod 0°C. -
Čak, da zdele fašeš pripombo, da preveč kompliciraš, ker si skeptičen, da na servisu res naredijo pri menjavi olja tako kot je treba.😜
-
Pa sej se hecaš, a ne, da nima glavnega števca? Pa kako hudiča gre to čez homologacijo. Fak, skor moraš dišečo smrekco homologirat, a da števca ni nikjer razen na HUD-u gre pa BP skozi al kako? aja, pa da ne bom sam kritiziral... tale temno vijolična barva mi je huda za znoret. Prec bi jo imel.
-
Ah...pri teh računalniških je pri meni tako,da ko rabim.. al zase,al za kakega prihatelja,kar "not padem"😄...me pač zanima tehnika nasploh. Se mi zdi,da je ravno sedaj neko mrtvilo na tem področju zaradi cen RAMov,pomnilnikov in HDDjev...meni se je "usralo",da sem lih še taprav čas HTPC prenovil,ko so RAMi in SSDji še bili za dobiti po užitnih cenah....pr Zidoo-ju za predvajanje pa tudi kar se HDDjev tiče...sem pogruntal,da je kar se kapacitete za cvenk tiče,so trenutno še najcenejsi 2,5"/5TB HDDji...ok,zame je to še OK... Me zanima,kaj bo sedaj z kitajci,k so pritisnili na področju RAMov🤔
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.