Chat is back ...
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
dobra Uroš, dobra 🤣 Pri tolk km bi jaz osebno dal to delat enmu profiju, ki se ukvarja s tem DPF filtri. Sploh, če imaš namen avto še met nekaj časa. Unga pri Sežani neki hvalijo, kaj že, aja Strajnar.
-
Verjemi, da nisi edini od forumašev, ki pozna te ceste tako na Lovčen kot potem spust ali dvig iz Kotorja pa na drugo stran v Cetinje. Verjetno si mislil samostan Ostrog - been there. Pa v Nikšiču, Danilovgradu pa v nekih makedamskih vukojebcih, kjer sem pomotoma prešel mejo in se znašel v Bileči. Itd itd. Aja z prejšnjo Mazdo 6 dizel 2.0 140KM pa nikol ni bilo niti najmanjših problemov kljub temu, da ni imela hill holderja in je bila MT. Mogoče ima zasluge pri tem, da znam vozit, poznam vozilo in me ne grabi panika, ko nekaj ne gre kot sem si zamislil. Kaj pa vem ... mogoče je to vzrok in ja Črna gora mi je kr dost pri srcu - mogoče tud zato, ker spominja na Slovenijo po geografskih značilnostih.
-
Še vedno je precej več kot 20% kot nabijaš... je 37% razlike v porabi med 110 in 130km/h. OK? To je razlika a boš naredil 250km al pa 350km z enim polnjenjem. Fak osnove fizke moram klele razlagat.
-
To je asfalt, ki gre v skladu z zelenim prehodom. Prav vidiš kako se dogaja zeleni prehod. Najprej je malo plevela, potem je pa vse zeleno pa še samo brener ali pa boomefekt pomaga.
-
Pri taki kvaliteti asfalta se sploh ne čudim, da so naše ceste non-stop gradbišče... Pri taki kvaliteti asfalta se sploh ne čudim, da so naše ceste non-stop gradbišče... Pri taki kvaliteti asfalta se sploh ne čudim, da so naše ceste non-stop gradbišče...
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.