Slivka Napisano pred 19 urami Prijavi Napisano pred 19 urami Če boš samo čakal, ne bo nič. Daj malo pobude. Vsaj malo zadriftaj po parkirišču tam pred njo in jo potem vprašaj, če gresta na kozarček... 2 Citiraj
Bini Napisano pred 18 urami Prijavi Napisano pred 18 urami pred 1 uro je Slivka napisal: Tudi ti ne priznaš, ampak cena ni tako hudo različna. Mi smo šli do Ancone in smo plačali 38€ za cestnino. Tast je šel v Slano (nekje pri Dubrovniku) in je plačal 30€ za cestnine... Razdalja v obeh primerih je bila okoli 600 km... Če greš pa na jug Italije, recimo do Palerma na Siciliji, te pa pride cestnina 90€. Ampak do tja je 1700 km, če se obrneš po Jadranu, prideš že do Aten... Je pa res, da če se odpraviš do Aten, da ne boš dal 90€ za cestnine. Sploh Črnogorske so poceni, pa tudi Albanske niso pretirano drage... Kje je pa bil v Slanem? Če ni skrivnost🤔 Citiraj
Alex Napisano pred 18 urami Prijavi Napisano pred 18 urami pred 2 urama je jures napisal: Jaz vlecem prikolico vsako leto na jug Apulije in hrvasko (predsezonsko) Nobene panike nikoli. Oboje dosegljivo v enem samem dnevu. Se posebej zdaj s podaljsanim rangeom in stroskom 0.06€ na 100km 😜 Noben ne prizna ampak samo pot do juga italije in nazaj te pride toliko kot pol tedna na hrvaskem. Mam racune v dokaz. Ampak ne gre se za denar na takih potovanjih Raje dam enkrat več za pot na jug Italije. Citiraj
ignacij Napisano pred 18 urami Prijavi Napisano pred 18 urami pred 2 urama je Alex napisal: Pa ga prodaj in s tem denarjem greš lahko na res prave, bajne dopuste. Ma nočem, za penzijo bo pa prav prišel, pa otrokoma tudi. 1 Citiraj
g.Wankel Napisano pred 18 urami Prijavi Napisano pred 18 urami Pred eno uro je Slivka napisal: Če boš samo čakal, ne bo nič. Daj malo pobude. Vsaj malo zadriftaj po parkirišču tam pred njo in jo potem vprašaj, če gresta na kozarček... Ne morem, sem z vlakom v službi 😅 1 Citiraj
Shrek Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami Cestnina 0€. Vozim se po lokalnih cestah... Sem na dopustu in se mi ne mudi. Citiraj
Bini Napisano pred 16 urami Prijavi Napisano pred 16 urami Dopusta pa hitreje zmanjka, razen, če si SP... 🥴😉 Citiraj
Shrek Napisano pred 16 urami Prijavi Napisano pred 16 urami Tu je razlika v urah, ne v dnevih... Drugače pa 40+ dni je cist ok. 1 Citiraj
Boss Napisano pred 14 urami Prijavi Napisano pred 14 urami pred 1 uro je g.Wankel napisal: Ne morem, sem z vlakom v službi 😅 ampak, da bi pa vlak zadriftal.... ufff to pa bi blo neki in bi se še dolgo govorilo o tem. Drugač pa, ko te takale vklene jo samo pogledaš pa rečeš:" opa a take igrice se bova šla" Citiraj
Z M A J Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami Dragomer; danes premierno po novem odseku in potem na AC. :))) Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.