Skoči na vsebino

Stara tehnika (Hi-Fi, računalniki, elektronika,...)

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 24 minutami je Boss napisal:

A pa nisi bil čist prepričan, da bi kupil novo? 😜

Sedaj nimaš več 3500, samo še 1000, 1200 :D 

Napisano
Pred eno uro je Mraušk Mčk napisal:

27 let stara mikrovalovka.

Teža brlizu 25 kil, skupna priključna moč 3,5 KW!!!

Tipka za štart crknila. Ugotovil, da stara plastika razpada - nosilec tipke deluje kot vzmet in seveda se je po toliko letih zlomil. 

Še dobro da imamo doma še iz modelarskih časov stekleno tkanino. Zadeva sedaj sela BP

20251109_021912r.jpg

Takih mikrovalovk danes ne delajo več...sem že pisal v temi o beli tehniki okoli naše Bosch-eve...če nebi takrat bilo brezplačne akcije za 5 let garancije bi bila že takoj po enem letu na deponiji.

Napisano
pred 40 minutami je Boss napisal:

A pa nisi bil čist prepričan, da bi kupil novo? 😜

10 let nazaj sem imel tako idejo.  Po besnem iskanju ekvivalenta začuden ugotovi, da sedaj prodajajo samo še ene igračke za otroke. Še 5 kil nimajo. Pa 3,5KW skupne nazivne moči zagotovo ne.

Sploh mikrovalovke so sedaj narejene po principu: po uporabi odvrzi. 

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano
dne 8. 11. 2025 ob 20:22 je skritikrt napisal:

Sedaj moram še ujeti kak par Nubox-WS103...en nov par že imam,ker sem najprej ciljal na 5.1.2 ,a sedaj bom šel na 5.1.4..je baje "čisto nekaj drugega",ker tridimenzionalno pokriješ cel prostor...

Če pa ne bo ratalo,bo šlo še dodatnih 800€ za 4kom. Nubert nuBoxxBF-10🙄

Ratalo-moji so 😃...včeraj jih je tip dal na eBay....sem moral najprej prositi,da ponudi pošiljanje v SLO...ažuren-včeraj odgovoril,da se bo pozanimal...danes ponudil za 15€ ptt😍...ne bo treba zapraviti 800€...

Samo,da še pridejo🙄

EBAY.US

Diese Norbert Boxen können sowohl als Rear Lautsprecher als auch als gute HiFi Lautsprecher genutzt werden. Sie...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Ratalo-moji so 😃...včeraj jih je tip dal na eBay....sem moral najprej prositi,da ponudi pošiljanje v SLO...ažuren-včeraj odgovoril,da se bo pozanimal...danes ponudil za 15€ ptt😍...ne bo treba zapraviti 800€...   Samo,da še pridejo🙄   Nubert nuBox WS-103 Wandlautsprecher Weiß 2 Stk. | eBay EBAY.US Diese Norbert Boxen können sowohl als Rear Lautsprecher als auch als gute HiFi Lautsprecher genutzt werden. Sie...  
    • Končno.   Ker imeti EV brez mobilne aplikacije, je res bosa.   Zdaj pozimi ni lepšega kot vžgati gretja na daljavo par minut pred odhodom.
    • Bluelink dela že leta.   Na LinkedIn strani sem našel:
    • Ne bi smel. No, odvisno tudi od "mesarskih potez" uporabnika.   Jaz imam Huawei Matebook X, ki bo decembra dopolnil 8 let. Oba USB-C vtiča sta še vedno brezhibna. Tok-tok. Ne bi smel. No, odvisno tudi od "mesarskih potez" uporabnika.   Jaz imam Huawei Matebook X, ki bo decembra dopolnil 8 let. Oba USB-C vtiča sta še vedno brezhibna. Tok-tok.
    • Ne niso. Tudi G140 solidno potegne. Sploh v sport načinu. 😉 Dirkat po cesti pa itak ne smeš nikjer... 😉  
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.