Orodje (poceni vs. drago, “noname” vs. brand name)
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Jaz ga ne izklapljam, ker ima 2019 6ka super narejeno, da s pedalom za zavoro uravnavam ali se bo motor izklopil ali ne. Pritisneš, da zaviraš in nato ko se ustaviš pritisneš malo bolj in gre avto na Hold, če ga imaš vklopljenega. Če pa pritisneš še malo bolj se vklopi pa istop, če so vse funkcije pogojene. Pri meni tako velikokrat niso, ker klima laufa na polno ali pa imam pozimi kakšno ogrevanje sedežev vklopljeno. Ga izklopim pa, če sem v gneči in vozim avto preko radarskega tempomata tako, da se mi tudi sam ustavlja. Takrat me moti to nasilno ugašanje in prižiganje motorja na par sekund.
-
Vidim ja, spletna stran ne dela. Javijo se ne, ker delajo in potem popoldne 50 klicev nihče ne vrača, enostavno. Sem videl, ko sem bil tam. Tule je kontakt. 041 678 906. Bom kar objavil, saj se ga najde še drugje na spletu. Recimo tule: TRI KRONE, D.O.O. WWW.COMPANYWALL.SI TRI KRONE, TRGOVINA IN STORITVE, D.O.O., DŠ SI 75169797, Category Popravila in vzdrževanje motornih vozil, Income 354.062,10, Expenses 304.178,43, NetGainLoss 3 Ja, sem jaz tudi imel podobno izkušnjo. Nekako imajo probleme s pridobivanjem zaposlenih, ki bi pomagali to delo opravljati kot sem razumel in potem si pač napolnijo kolikor si lahko. Tako je pač danes. Lani jeseni sem jih klical za termin, pa so mi rekli naj po novem letu pokličem, ker so do konca leta že zasedeni. No, potem smo nekako se po novem letu počasi uskladili za april, kar mi je bilo še bolje, da se je vsaj zimska sol sprala s podvozja preden sem delal zaščito. Sem imel možnost delati zaščito pri enem drugem mehaniku, ki pa je tudi vse skupaj prestavljal in na koncu ni imelo več smisla. Seveda je obljubljal, da bo naslednji teden. Vsakič znova. Pri takšnih enostavnih in ponovljivih storitvah se pač to ne moreš iti.
-
Še huje imam jaz. Edina non-led žarnica je osvetlitev prtljažnika, pa ga vseeno po zakonodaji morem imet.
-
Kar sem uspel voziti ženinega CX30 me ni motilo, ker je precej uglajeno narejeno, hkrati pa se ne tresem kaj bo z baterijo in me oranžna lučka, ki sveti na armaturki ob izklopu bolj moti kot sam izklop. Mi je pa izjemno nadleženi asistenčni sistem, ki piska ob prekoračitvi hitrosti, tega pa obvezno izklopim vsakič posebej, ker ne moreš zdržati vsega tega piskanja, razen če si čisto gluh.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.