Bini Napisano 21. februar, 2024 Prijavi Napisano 21. februar, 2024 Tako kolega vozi že eno dobro leto pa v živo ni tako slaba ko jo parkrat vidiš.... 🫣😉 1 Citiraj
Boss Napisano 21. februar, 2024 Prijavi Napisano 21. februar, 2024 Men tud ne zgleda tako zelo grozno - sigurno pa ne sodi med najgrše primerke, vsaj po moje. 2 Citiraj
Matick Napisano 21. februar, 2024 Prijavi Napisano 21. februar, 2024 Mislm s cybertruck se ne more kosat, mi je pa en grsih kar se lahko po nasih cestah vozi Citiraj
ignacij Napisano 21. februar, 2024 Prijavi Napisano 21. februar, 2024 dne 16. 2. 2024 ob 13:53 je Z M A J napisal: izgleda kot bober A misliš tega bobra: https://youtube.com/shorts/sMrXOR-d7VQ?si=aXRJemCbryBVrDL0 1 Citiraj
Slivka Napisano 21. februar, 2024 Prijavi Napisano 21. februar, 2024 Mene malo spominja na prvo generacijo Espaceja... Ali pa Chraislerja Vojagerja... 1 Citiraj
Slivka Napisano 17. april Prijavi Napisano 17. april Se mi danes nasproti pripeljeta en za drugim Fiat Multipla in Nissan Juke. Moram priznati, da je Fiat lepši... Drugače pa mislim, glede na to, kakšni grdavši so zdaj po cesti, da bo čez par let Multipla prava lepotica. 5 Citiraj
lextalionis Napisano 23. april Prijavi Napisano 23. april Nissan Juke huda konkurenca uni multipli, zadnja konkurenca pa zagotovo ford Tourneo Courier 🙅♂️ 2 1 Citiraj
sportman333 Napisano 23. april Prijavi Napisano 23. april pred 41 minutami je lextalionis napisal: Nissan Juke huda konkurenca uni multipli, zadnja konkurenca pa zagotovo ford Tourneo Courier 🙅♂️ Ampak pazi se neke metle al lopate ki tukaj po forumu straši😂🤓🤣 5 Citiraj
Z M A J Napisano 24. april Prijavi Napisano 24. april pred 10 urami je lextalionis napisal: Nissan Juke huda konkurenca uni multipli, zadnja konkurenca pa zagotovo ford Tourneo Courier 🙅♂️ Meni je daleč najgrši ford KA, prve generacije ali pa Ford Scorpio, ki je bil spredaj kot morski pes in zadaj kot poštni nabiralnik, hehe 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 25. april Prijavi Napisano 25. april dne 23. 4. 2025 ob 20:55 je lextalionis napisal: Nissan Juke huda konkurenca uni multipli, zadnja konkurenca pa zagotovo ford Tourneo Courier 🙅♂️ Ford bo baje spremenil ime. Baje bo po novem Jung... 1 Citiraj
Slivka Napisano 25. april Prijavi Napisano 25. april dne 23. 4. 2025 ob 21:37 je sportman333 napisal: Ampak pazi se neke metle al lopate ki tukaj po forumu straši😂🤓🤣 Nč bat, dokler mož govori resnico... 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.