Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Men že ene pol leta ne izklaplja. Sem mel čez zimo kable v avtu za vsak slučaj. Ampak zju3 pa komot zalaufa tudi v hladnem.

• 6 mesecev kasneje...
Napisano

A ve kdo mogoče kak nizki SOC pri redni uporabi, da vedet, da akumulator dušo spušča?

Napisano
pred 4 urami je godlike napisal:

A ve kdo mogoče kak nizki SOC pri redni uporabi, da vedet, da akumulator dušo spušča?

Pa takrat, ko mu napetost pade pod 12V, ko avto odkleneš in vrata odpreš.

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Lahko kak komentar na Topla EFB? Kak razlog, da ta akumulator ne bi bil ok? Kdo preizkušal?

Svinčeni akumulatorji sicer izgubijo tam cca 5% kapacitete letno samo zaradi staranja. Zato je pomembno, da je akumulator svež, neglede na znamko.

• 3 tedne kasneje...
Napisano

Čim lažjega :D Malo šale, nimam izkušenj z Topla EFB, vsaj njihovi AGM niso ne vem kaj, če doseže 5 let je že dosti.

• 3 tedne kasneje...
Napisano (urejeno)
dne 22. 11. 2023 ob 12:47 je dvorjan napisal:

Ma, tale internet sem tudi že jaz preklikal prej, pa sem našel tegale:

WWW.AGROIZBIRA.SI

Cena velja ob vračilu starega. TAB MAGIC STOP & GO EFB izboljšane nalite baterije (EFB = enhanced flooded) so namenjene za uporabo v...

Če ne bo ugodnejše ponudbe, se bom pač v Kranj zapeljal. 😃

Sem šel v Kranj in prodajalec je zatrdil, da ta model v CX-5 ne paše (naj bi bil prenizek) - mora biti višine 220mm. Ustreznega nimajo ... da ne bo kdo hodil zaman.

Popravljeno od borelij
Napisano

CX5 dizel ima najverjetneje precej večji akumulator? Najbolje, da odpreš pokrov motorja in trenutnega premeriš ter prebereš, kaj piše na njem ...

Napisano
dne 25. 11. 2024 ob 8:49 je borelij napisal:

Sem šel v Kranj in prodajalec je zatrdil, da ta model v CX-5 ne paše (naj bi bil prenizek) - mora biti višine 220mm. Ustreznega nimajo ... da ne bo kdo hodil zaman.

100ah rabiš

Če rabiš pomoč piši zs

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Je kdo že menjal akumulator (start and stop) na Mazdi CX-30, ali se dobi kakšno sporočilo na armaturki, da gre akumulator h koncu življenske dobe......

Napisano
pred 20 minutami je sportman333 napisal:

A na CX-30 se to tudi menja....ahhhh

Sem mislil, da je lifetime😁

• Všeč 1
  • Haha 1

N7rRRL1.jpg

Napisano

Potrošni material pač. Verjetno sploh ni tako draga. Kot tudi svečke ne. 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Pa še nerodne so za povrh in delajo gnečo. Tud Mercator na Šmartinski v Lj jih je dal postavit, ampak "iznajdljivi" zastonjkarji so se znašli in so se vedno zapodili za nekom, ki je šel pred njimi ven. Ne samo da je zgledalo debilno, še nevarno je bilo za povrh. En napačen pritisk bremze za brezveze pa bi se zastonjkar parkiral v prtljažnik spredaj vozečega.   No , pol so pa "rešili z dvojno rampo. Se pravi se prva dvigne in moraš zapeljat do druge, da se ta prva zapre in druga dvigne. Sicerzastonjkarja se zajebe, ampak cel postopek pa namesto nič sekund, traja nekje med 10 in 15 sekund. Ok, če si sam, ampak ravno zarad tega se naredijo kolone in se čaka, ko debil za ven. In to je vse zaradi nekaterih, ki bi se radi zastonj prešvercali po celodnevnem parkiranju.   Pa sej nismo, sam Slovenci taki, klele je ena Britanka bila nad Bledom razočarana samo zato, ker ni dobila zastonj parkinga. Ubogi mož se je pa zaradi te travmatične izkušnje celo soočil z veliko tesnobo. Ma mi kr solze grejo na oči, ubogi turisti, ki jim plačljiv parking pokvari celotno izkušnjo.   Turistka o obisku slovenskega turističnega bisera: "Bled smo zapustili precej razočarani — to pa je bil glavni razlog" WWW.METROPOLITAN.SI Žal se včasih na ptovanjih zgodi tudi kaj takšnega, 👇  
    • Zanimivo je samo to, da to kar trobijo desni, je vse res… kar pa napišejo levi… pa je vse samo eno  natolcevanje… Ko pa nekdo kaj bolj konkretnega vpraša… je pa vse tiho… samo splošne obtožbe?..   Ampak OK… tako pač deluje politika… predvsem desn… kjer je veliko žalitev in pljuvanja po ostalih, drugace mislečih …
    • Samo....🧐je pa vse res,kar je napisal! ...ali se je kje zlagal?   Ne bom tukaj o levih in desnih,da se ne bo kdo počutil užaljenega,a lenihov zagotovo ni med tistimi🤔
    • Tale tvoja je pa kot basen o lisici, ki ne doseže grozdja.
    • https://www.finance.si/finance-vlagatelj/visoka-rast-delnice-vzajemne-prevzema-se-nekaj-casa-ne-gre-pricakovati/a/9051010
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.