Razstrelitev severnega toka je bil direkten napad na Nemčijo. In Nemčija še vedno nudi neomajno podporo svojim napadalcem.
Nemško tožilstvo: Ukrajinske oblasti naročile sabotažo na Severnem toku
WWW.RTVSLO.SI
Ukrajinske oblasti so naročile bombni napad na plinovod Severni tok v Baltskem morju, prek katerega je Rusija v Nemčijo oziroma EU dobavljala zemeljski plin, je sporočilo nemško tožilstvo.
Aha🧐,pol imaš "manjšo sestrico" moje 9404😃👍...in,da imam jaz za razliko srečo-moj Parkside PBS900A1 še zmeraj dela😲...pa sem ga res orng "mrcvaril"🙄...je pa npr. nadomestni neoriginalni jermen tako drag,da ko bo škripnil,gre "v kanto".
Error Page | eBay
WWW.EBAY.DE
Sem z leti ugotovil,da če Makita dela katero orodje,ki je v svetovnem merilu v primerjavi z ostalimi proizvajalci res najboljše,so to ravno tračne brusilke....se jih drži sloves "neuničljivosti".
In praktično vsi proizvajalci ponujajo en,mogoče dva do tri model...Makita jih samo pri nas ponuja 11😲...8 na kabel (z "MT" M9400B modelom vred) in 3 baterijske.
Dopoldne kopanje v Velenjčku, popoldne že v popolnoma drugi regiji in kopanje v Črnavi v Preddvoru.
Seveda oboje z edinim vozem, ki z njim razpolagam ter odprto streho.
Podmladek navdušen nad dogajanjem.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.