godlike Napisano ponedeljek ob 13:19 Prijavi Napisano ponedeljek ob 13:19 The BEST Summer Tyres For 2026 Tested And Rated - Tyre Reviews And Ratings WWW.TYREREVIEWS.COM For the first of three tyre review summer tyre tests this year, I've tested 12 sets of tyres in... Za mene edini relevanten tester 3 Citiraj
Alex Napisano ponedeljek ob 13:41 Prijavi Napisano ponedeljek ob 13:41 pred 20 minutami je godlike napisal: The BEST Summer Tyres For 2026 Tested And Rated - Tyre Reviews And Ratings WWW.TYREREVIEWS.COM For the first of three tyre review summer tyre tests this year, I've tested 12 sets of tyres in... Za mene edini relevanten tester Jaz vedno pogledam tudi te teste,ko kupujem gume. Je najbolj realno. Po napisanem in ocenah, bi se sam odločil za Hankook. Najboljše razmerje kvaliteta-cena. Pa na mokri cesti je odlična. 4 Citiraj
g.Wankel Napisano ponedeljek ob 14:43 Prijavi Napisano ponedeljek ob 14:43 Pred eno uro je godlike napisal: The BEST Summer Tyres For 2026 Tested And Rated - Tyre Reviews And Ratings WWW.TYREREVIEWS.COM For the first of three tyre review summer tyre tests this year, I've tested 12 sets of tyres in... Za mene edini relevanten tester Se strinjam. Pa zgleda da so res kul te Hankook Evo. 1 Citiraj
50keda Napisano ponedeljek ob 14:56 Prijavi Napisano ponedeljek ob 14:56 Ne vem za letne, ma zimske: hankook winter i*cept evo3 so katastrofa z zvokom, to tak tuli ko traktorska guma. 1 1 Citiraj
etcho Napisano ponedeljek ob 15:50 Prijavi Napisano ponedeljek ob 15:50 Zimske tihe ko miška na CX-30. 1 Citiraj
Alex Napisano ponedeljek ob 15:50 Prijavi Napisano ponedeljek ob 15:50 pred 49 minutami je 50keda napisal: Ne vem za letne, ma zimske: hankook winter i*cept evo3 so katastrofa z zvokom, to tak tuli ko traktorska guma. Imamo jih 3-je na CX 30, pa ni tega opazil nihče. Približno tako so glasne, kot moje letne Conti premium 7. No, mogoče za odtenek glasnejše. Res je tudi, da je 6-ka precej glasnejša, kar se tiče hrupa gum. Na moji 6-ki so tudi GY assimetric 6 precej glasne. 1 Citiraj
Bini Napisano ponedeljek ob 16:04 Prijavi Napisano ponedeljek ob 16:04 Zdajle, ko je zunaj nad +15 so vsake z. gume glasne, sploh skozi ovinke.... 🥴 1 Citiraj
50keda Napisano ponedeljek ob 16:23 Prijavi Napisano ponedeljek ob 16:23 pred 32 minutami je Alex napisal: Imamo jih 3-je na CX 30, pa ni tega opazil nihče. Približno tako so glasne, kot moje letne Conti premium 7. No, mogoče za odtenek glasnejše. Res je tudi, da je 6-ka precej glasnejša, kar se tiče hrupa gum. Na moji 6-ki so tudi GY assimetric 6 precej glasne. Trenutno jih vozim na M3, letnik 2025. In so glasnejše kot so ble GY na šestki poleti. Citiraj
g.Wankel Napisano ponedeljek ob 16:24 Prijavi Napisano ponedeljek ob 16:24 Jaz sem jih imel na Miati, pa se mi niso zdele glasne Govorimo o avtu brez pretirane zvočne izolacije 1 Citiraj
Bini Napisano ponedeljek ob 20:40 Prijavi Napisano ponedeljek ob 20:40 Saj vse razločno piše na deklaraciji koliko "db" imajo, vse ostalo je odvisno od več faktorjev kot so, cesta, zvočna izolacija, temperatura, hitrost in nenazadnje tudi ušesa.... 1 Citiraj
sportman333 Napisano torek ob 08:59 Prijavi Napisano torek ob 08:59 dne 24. 2. 2026 ob 15:59 je sportman333 napisal: Hankook Ventus evo K137 - 126€ GY F1 6 - 136€ M PS 5 - 156€ Med temi tremi bom nekaj izbral, ko dobim ponudno od lokalnega vulkanizerja, potem pa naročim enkrat do 15ega marca...😉 evo, da me ne bodo staroselci foruma obsojali da samo sprašujem :), tole so cene ki sem jih dobil, in naročil sem Hankook, glede na dobre teste in tudi pozitivna mnenja na forumu....potem bom pa videl kaj in kako....v najslabšem jih bom vozil 3 sezone pol pa menjal....., ampak glede na prebrano in tudi "majstr" pravi da jih veliko proda ter da nima nobenih reklamacij z njimi, tako da ne more biti zelo napačna guma.... 3 Citiraj
Bini Napisano torek ob 09:57 Prijavi Napisano torek ob 09:57 Brez skrbi, da boš zadovoljen.... 🤗😉 2 Citiraj
Jaka32 Napisano pred 10 urami Prijavi Napisano pred 10 urami Je imel kdo Rotalla letne gume? Zdrzijo kaj vec kot 2 leti? 2 1 Citiraj
Bini Napisano pred 10 urami Prijavi Napisano pred 10 urami To ne spada v to temo, daj med smešnice😁 Zdaj pa zares, Glede na to, da jo nekateri sploh ne prodajajo ni po moje kaj prida! Dve lete vsake zdžijo, samo vprašanje pa je kako varno te bodo vozile.... 3 Citiraj
Jaka32 Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami Ce gledava nalepko, ima enako kot opevane Hankook, Michelin, Bridgestone, Kumho, Sava itd... Torej B oprijem. Vsaki 2 leti nove, vsekakor boljsa strategija kot 4 leta ene vozit. 1 4 1 Citiraj
g.Wankel Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Jaka, ne šparat na; kot je @Alex že parkrat napisal; edinih 4ih točkah, ki avto povežejo s cestiščem. Poglej na tyrereviews za ocene in primerjaj z ostalimi. 4 Citiraj
FuManchu Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami pred 6 urami je Bini napisal: To ne spada v to temo, daj med smešnice😁 Zdaj pa zares, Glede na to, da jo nekateri sploh ne prodajajo ni po moje kaj prida! Dve lete vsake zdžijo, samo vprašanje pa je kako varno te bodo vozile.... Saj že veliko proizvajalcev avt daje gor tovarniško kitajske gume. Narod se ne pritožuje nič🤣 2 Citiraj
Alex Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Pred eno uro je FuManchu napisal: Saj že veliko proizvajalcev avt daje gor tovarniško kitajske gume. Narod se ne pritožuje nič🤣 Ta narod, ki kupuje kitajske avtomobile, je zadovoljen z vsem.😉 Citiraj
FuManchu Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 50 minutami je Alex napisal: Ta narod, ki kupuje kitajske avtomobile, je zadovoljen z vsem.😉 Kitajci dajejo naše (EU) gume gor. Naši proizvajalci pa China 😁 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.