jures Napisano torek ob 22:02 Avtor Prijavi Napisano torek ob 22:02 Pa smo spet nazaj. Komentar o novih bajkih. Novi GS1300 mali in adv so katastrofa s kvaliteto. Res groza. To je treba vsak drug dan šravfat da o novih plastičnih kufrih ne izgubljam besed ....BMW ogromen minus. Nova Multistrada V4....😍. Mislim da bo to moj naslednji bajk...izjemen motor. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano pred 15 urami Avtor Prijavi Napisano pred 15 urami Pisarna 1 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami pred 3 urami je jures napisal: Pisarna A tole na desni strani slike... je je skromno ampak je vsaj v naravi na svežem zraku. 1 Citiraj
jures Napisano pred 10 urami Avtor Prijavi Napisano pred 10 urami pred 1 uro je Boss napisal: A tole na desni strani slike... je je skromno ampak je vsaj v naravi na svežem zraku. Ja direktor ma ta velko, prodaja pa ta rdeco Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.