Omrežnina 2024 po novem
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
ja res je. Stol je kr pomembna zadeva. mam ewin, cena pred cca 5 leti je bila cca 210€. je pa že odslužil svoje in bo potrebnno menjat. Ergoles ma kr dobre stole.
-
Markus 11 let. Meni je Markus najboljše razmerje kvalitete in cene. Sem imel v državni firmi Interstuhl, hudič je stal 400-500€, je pa bil nor.
-
Nora24? To mi boš sedaj ponujal? A nisi prav ti imel toliko za povedat čez ta lažnivi in pristranski medij? In zdaj prav ti pregleduješ ta medij in ga še kopiraš na forum in priporočaš v branje? Globoko smo padli... Čeprav, ko gledam ta njegov seznam, ki je objavljen... Ma, mogoče pa možakar nima dolgoletnih psihičnih težav. Mogoče je bolj pri pameti kot smo mi, ki samo nekaj govoričimo, naredimo pa ne nič, da bi se spremenilo... Mi je pa žal za voznika in njegovo družino. Pa tudi za vse potnike na tem avtobusu, kajti tak dogodek gotovo pusti posledice. Pa tudi za vse prejšnje žrtve njegovega ustrahovanja. In resnično upam, da se bo voznik pozdravil in da zaradi napada ne bo imel posledic - mislim, če ga je z nožem zaštihal v vrat in prekinil dovod krvi do možganov, ima to lahko zelo hude posledice...
-
Jaz sem pred leti kupil ultra-super prehvaljen UVI stol, ki so ga vsi hvalili, pa je počil ogrodje, ker je bilo samo z enim majhnim zvarom skupaj dano (Ja tudi malo preveč kil mam ). Zdej sem pa na MARKUS stolu iz Ikeje in je top. https://www.ikea.com/si/sl/p/markus-pisarniski-stol-vissle-temno-siva-70261150/
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.