Omrežnina 2024 po novem
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Se srečata lovec iz Baške grape in lovec iz Kočevja, pa vpraša lovec iz Baške grape: - "Kako to, da lahko tako hitro ujameš medveda?" Lovec iz Kočevja odgovori: - "Enostavno. Postavim se pred votlino, zažvižgam, pride ven medved in ga ustrelim." Naslednji dan se spet dobita in kočevski lovec vpraša: - "Kako to, da si cel v mavcu?" Lovec iz Baške grape razloži: "To sem naredil, kar si mi rekel: postavil sem se pred votlino, zažvižgal, in ven je prišel vlak..."
-
Ja, kako priročen izgovor: majhnost Slovenije... Letališče Celovec po moji oceni ni večje od letališča Maribor. Pa je Maribor dober kvečjemu, da avstrijski piloti tam trenirajo 'šolski krog' (touch-and-go), Celovec ima pa povezave, da se celo iz Gorice gor vozijo - raje, kot na precej večje ljubljansko letališče...
-
Pravkar "zvedel" od sodelavca (pa malo priredil): Globa za posedovanje konoplje znaša manj kot tista za vožnjo s telefonom v roki. Torej, vozite z julo v roki...
-
Ja, problem letališč pri nas je, da so vsa z boljšimi povezavami nedaleč stran čez mejo in večinoma veliko boljša izbira kot domača. Spet majhnost Slovenije.
-
Še en star... Žena gre 'žurat s prijateljicami'. Pove svojemu možu, da se bo vrnila najpozneje do polnoči. Ure tečejo, pa tudi martiniji, in žena se pošteno pijana vrne domov ob 4. uri zjutraj. Ko stopi v stanovanje, se oglasi kukavica na uri. Štirikrat naredi ‘kuku’. Žena se prestraši, saj ve, da se je mož zagotovo zbudil in je slišal le štirikrat ‘kuku’ in da ji bo naslednji dan težil, zakaj je prišla domov tako pozno. Zato hitro sama ‘zakuka’ še osemkrat. Ponosna, ker se je kljub pijanosti domislila tako dobre rešitve, gre spat. Naslednji dan mož vpraša ženo, kdaj je prišla domov. - "Okoli polnoči." - "Mhm. Draga, rabimo novo uro s kukavico." - "Zakaj pa?" - "Včeraj je naša kukavica zakukala štirikrat, potem je rekla "u pič**", potem je zakukala še trikrat, se odkašljala, zakukala še trikrat, se zahihitala, zakukala še dvakrat, nato se je spotaknila čez mačko in na koncu še prdnila. Ko je bilo tega konec, se ji je začelo pa še kolcati..."
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.