Se tu ena nova sodelavka privaja pa ji druga sodelavka razlaga. Pa ta ta nova ne kapira in ne kapira in ko ji končno "užge", kako in kaj, stara sodelavka komentira:
- "Bistra si pa kot gosti sok."
Še najbolj smo se smejali, ker novi sodelavki sploh ni potegnilo, kaj ji je stara sodelavka rekla...
Jaz sem kot mulc za birmo dobil casio g-shock uro fancy,..po par letih v omari sta se plastika okoli ure (stekla) ter pas dobesedno začela topit in razpadat 🥲
Če želiš avto z bolj mehkim vzmetenjem, potem poglej v smeri francozov...
imam G140 z ročnim menjalnikom. Na dolge razdalje mi kaže porabo 6,5 do 7 L, v mestu pa cca. 8 L. To je po števcu, dejanska je verjetno malo večja.
LP
Iz slike se ne vidi dobro. V glavnem, ta BMW je parkiral PRED parkirni prostor, ki je označen tik ob vhodu v trgovino... Če bi se peljal za dolžino avta naprej, bi lepo parkiral na označeno parkirno mesto.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.