Skoči na vsebino

Formula 1

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ko u?enec postane u?itelj... :whatever:

Kaj si hotu s tem povedat?

Da ga bo Button napral? Japajade. ?e jokal bo, da je sploh pri?el vozit zraven Lewisa.

Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.

Napisano

No me prov zanima, kdo bo ?igave difuzorje ob?udoval (itak pa Ferrari sovra?m)! <_<

Mi je pa po izgledu noro v?e? tale Merc! :danzoman::ljubezen::bravo:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
Napisano

se strinjam, po dveh letih bom kon?no spet redno spremlju dogajanje u F1 :D

2x :bravo:

33112_1.png

Napisano

schumacher je peder :)

skoda ker je vozil za ferrari, ceprav ne taka velka skoda kot alonso...

skratka se vedno jean alesi ?ber alles :)

blagostanje

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

blagostanje

...sej dokler je ?e dirkal (prvi?)mi je bil tudi meni smotan. :P

Samo sem ?ele sedaj opazil,da je proti tem "dirka?em" sedaj pravi balzam za o?i. ;)

Napisano

?e si mislu Ralfa so o njem res nekaj govoril, da rad za kak?nim fantom pogleda, in da ma ?eno Coro le za krinko. :ninja:

Napisano

pa alo, nemore bit, ?e ma ?eno pa dva otroka :D

Kdo pravi da sta njegova ? ?zmeden?

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

To spominja na tist vic, ko po 20 letih zakona ?ena med sexom pri?ge lu? in ugotovi, da ima njen mo? v rokah dildota, pa ga vpra?a kaj mu ni jasno in zakaj to po?ne. On pa mirno nazaj, raje mi povej od kje imava 2 otroka.

Napisano

?e si mislu Ralfa so o njem res nekaj govoril, da rad za kak?nim fantom pogleda, in da ma ?eno Coro le za krinko. :ninja:

torej so vsi schumacherji pedri :D

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Bi znalo biti res kaj na tem. A ni Michael ves ?as drugim nastavljal zadnjo plat in bil prav vesel, ko mu je nevemve?kdo v tunelu priletel v rit?

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Matr, a ni blo najprej re?eno, da je podpisal samo za 1 leto? Woohoo, se pravi, da si moram zdej rezervirat nedelje za 3 leta vnaprej :D Me likes!

Napisano

Matr, a ni blo najprej re?eno, da je podpisal samo za 1 leto? Woohoo, se pravi, da si moram zdej rezervirat nedelje za 3 leta vnaprej :D Me likes!

pa ?e sobote za treninge :P

Napisano

Pol je tut ata Schumacher peder, in sta Michael in Ralf od po?tarja al kako :hohoho:

blagostanje

Evo ti Alesija ?ber alles, ko ga je Schumi v de?ju ?olal - pa ne samo Schumi, celo Fisico v Jordanu... :hohoho:

Schumi je vse na?gal za 10 sekund v enem krogu - razlika med krogom 5 in 6.

Kaiser Schumi B):danzoman::rispekt:

Napisano

Pol je tut ata Schumacher peder, in sta Michael in Ralf od po?tarja al kako :hohoho:

Evo ti Alesija ?ber alles, ko ga je Schumi v de?ju ?olal - pa ne samo Schumi, celo Fisico v Jordanu... :hohoho:

Kaiser Schumi B):danzoman::rispekt:

Pa ja, majster je majster nima? kaj, :harhar:

@Labi,Alezija pa lahko ob?uduje? kot komentatorja na RAI vsako dirko, moram re?t, da veliko bolj? komentira, kot je vozil.... :blush:

Napisano

mel je dildota v riti :D

Napisano

Na unemle posnetku je Fisico imel jajca (?umla sem itak odmislu na posnetku)! :danzoman::harhar:

Napisano

Na unemle posnetku je Fisico imel jajca (?umla sem itak odmislu na posnetku)! :danzoman::harhar:

Ja, zgleda so Fisica enkrat med tem posnetkom in sedanjostjo kastriral... :hohoho:

Napisano

?e ne prj so ga ob prestopu iz Indie v Trde?ga letos! :hohoho:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.