Skoči na vsebino

Nogomet

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Itaq, za "profesnionalni fuzbal" je grob. Samo za kaka malo bolj zvene?a imena pa ?e zmeraj zelo dober vir zaslu?ka.

Becks se je zaribal, ker je ?el prehitro v ameriko igrat. Zdej ga pa Capello ne mara, ameri mu ?vi?gajo.

Sem Henry ve, da po WC2010 ne bo ve? v igri za EP ali WC, ker bo ?e orenk v letih, se pravi se mu ne bo potrebno tako dokazovat, osvojil je itaq vse kar se osvojiti da. Fuzbaleji so pa ponavat itaq kot "kurbe" pa se prodajajo za najve?ji dnar. :)

Bojda zdej ?e neki Robino sili v Barco... mah kurac... Raj naj Villo, Silvo al pa Mato splenijo iz Valencije...

Komaj ?akam da se pocajta Iniesta, do bo Xavi-Iniesta kombinacija razturila. :pepsi:

Napisano

@Daskan, bomo vidl ?e ni morda letos Realovo leto! :harhar::bravo:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Tista primadona zaenkrat sam penale strela, zaenkrat je penzionist Raul ?e najbolj strelsko razpolo?en.

?e bo Real zmagoval, bo zaradi Kaka-ja. Po drugi strani pa jih lahko ekipe zajebejo, pa bojo vse igrale bunker, tako kot so lansko leto proti Barci. Ampak Barca ima zaenkrat bolj?o obrambo kot Real, ki pu??a na vse strani.

?e usekam malo po matemati?no:

Ibra > Benzema

Xavi >= Kaka/ Alonso

Messi > Ronaldo

Iniesta > Alonso/Kaka

Toure > Lass

.

.

. :ouje:

Napisano

HAHA!!

Ja, Perez kopuje najbolj zvene?a imena, te ponavadi znajo igrati nogomet, samo ko jih da? skupaj zna bit drek.

Madrid je "prodal du?o", njihovi mladci sploh ne upajo in nimajo motivacije, ker vejo da ne bojo pr?li v prvo enajsterico. To mi je pri Barci zelo v?e?, to da igra 7-em od 11-ih igralcev, v finalu Lige prvakov, ki so pri?li iz Barcine akademije nekaj pove o politiki in usmejenosti kluba. (Iniesta, Xavi, Puyol, biskvit, Messi, Valdes, Pique+ Pedro kot menjava). Medetm ko so zadnji, ki so priplezali iz Realove akedemija, Raul in guti, ki sta tik pret penzijo in Iker. To pomeni da ?e skoraj 10 let noben ni uspel priplezati v prvo enajsterico, vse so sterali.

Real zdaj samo moli boga, da bojo rezulatati, ker ?e ne bo bankrot. Kolikor sem bil jaz obve??en, res da ima najve?ji prihodek, ampak je Real eden najbolj zadol?enih klubov (?e pred nakupi).

Moja napoved, Kaka in Benzema se bosta ujela, medtem ko bo Ronaldo vlekel surlo, ker se ne bo ve? svet vrtel okoli njega.

Napisano

Jest sm tole neki gledal pa ne sem glih gol zamudil, pa ?e zdej ne vem kako je poratal, glede na to da ne znajo dve podaji skupi dat :S.

Upam da zdr?ijo, do konca. ?eprav to ni na?a vrlina. :S

Napisano

Angle?i so uni?l hrvate. Doma so jih 4:1 tlele 5:1 (agg 9:2). Res da hrvati niso bili v najbolj moćni zasebi zaradi po?kodb, ampak tole je pa poni?anje.

No slovencem je ratal pobrat vse tri to?ke, sem presene?en.

Napisano

Odli?no, zdej sam upam da tudi proti Slovakom kaj poka?ejo! :danzoman:

P.S. ?al mam filing, da se bojo na konc Hrvati vseeno veselil (nism jim fou?, dobri so), na?i pa pu?nl (dobljena je zgolj bitka in ne vojna)! <_<

Napisano

P.S. ?al mam filing, da se bojo na konc Hrvati vseeno veselil (nism jim fou?, dobri so), na?i pa pu?nl (dobljena je zgolj bitka in ne vojna)! <_<

kle bo pa do izraza pr?u karakter ekipe.....kjer so ponavadi na?i bolj ?voh, so pa zato sosedovi dećki tolko mo?nej?i :glare:

Napisano

Nekak mam "na sumu" ?ehe, da bojo ?li dalje, da ?e ti 2 tekmi zmagajo (na?i re?mo eno pu?ijo), itak tok za0 ne morjo bit ve? dolg! :blush:<_<

Nekateri o?itno ne prenesejo (izdatnega) poraza;

http://24ur.com/sport/nogomet/terry-klasni...mi-pljunil.html

Napisano

Inter je igral klasi?en italijanski bunker.....?alostno od Joseja. <_<

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

• 3 tedne kasneje...
Napisano

Prognoza za ju3? <_<

Jz menim, da bo 1:0 za na?eeee! :danzoman::bravo:

Napisano

Gledam use te novice kako bosta Mesi in CR ostala brez SP2010.

Argentina ima ?e vseeno nekaj ?ans, za Portugalce pa se bodo sigurno vme?ali sodniki, in na?timali tekme da bo CR na prvenstvu. Navsezadnje bo zelo ?kodilo prodaji, ?e se noben izmed omenjenih ne bi uvrstil.

Glede na?ih pa nimam nobenih pri?akovanj, ker itaq zmer zajebejo v zadnjih sekundah.

Bo pa zanimivo gledat kako bojo Hrvati navijal za Angle?e, angle?i bi jih svetovno zajebali ?e bi spi?ili proti ukrajini.

Napisano

Mo?no da se Angle?i s tem "oddol?ijo" Kockarjem za zadnje kvalifikacije, tko da zihr bolj prvo??jo Ukrajincem! :P

Napisano
:ouje: zmaaaaaaga :mi pijemoo: :mi pijemoo: :mi pijemoo:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Napisano

Da naujo na?i zdej z levo nogo igral proti SM in ?e kak trapast rezultat potegnil. Skoraj pa ne verjamem, da bi uspelo Poljakom presenetiti Slovake.

Anglezi so kaze poracunal s Hrvati.. oni so jih prejsnic zajebal, zdej so jih pa nazaj. In ?e poni?al so jih na obeh tekmah (4:1, 5:1).

Napisano

Bravo na?i tako se igra fuzbal. :bravo:

Glede Hrvatov pa samo toliko: Angle?i niso pozabili kako so se Hr?ki delali norca iz njih, ko so jih premagali in zdaj se je hrva?ki aroganci pa? zgodilo to kar se je in edino pravilno da se je. Naslednji? se bodo upam, da nau?ili nekaj bontona in se iz pora?encev ne bodo nikoli ve? delali norca - haha pobo?ne ?elje, pa kaj bi druzga ?lovek pri?akoval od balkancev.

33112_1.png

Napisano

SLOVENIJAAAAAAAA GRE NAPREEEEEEEJ! :ouje::jezicek::bravo:

Res jeeeeeee. :bravo: ampak samo v fuzbalu ;)

Napisano

Na?gali bomo najprej San Marino. Pol bomo pa vpra?ali Slovake, kolk so igrali proti Poljski, pa bodo oni za?eli nekaj tam, bli bodo ?iv?ni, pa bodo rekli: "kaj pol, ?e ste jih na?gali, vodli smo vas neki za dve piki, sem pa tja", pol bomo pa jim mi rekli: "ja, kaj vam bota pa te dve piki, ?e ste igrali proti Poljski, pa kolk ste igrali?" pa ne bodo hotli povedat, pa bomo pogledali na rezultat, te bo pa tam neki okroglega, pa take fore, pol bomo pa vidli, da so zgubli dva nula. Pa bomo zavriskali: "mi smo ziher na svetovnem!" pa se ga napili ful.

Pol bomo pa se odpeljali na letali??e in pri?akali na?e nogometa?e do njihovega prihoda.

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• povej več, a si že imel tak projekt pa te je zdaj sesulo in ti je zdaj žal? se mi zdi, da nekaj veš 
    • Ja, jurja na kvadrat bo kar pravilna ocena po moje. Kot so drugi že rekli tule. Jaz sem tudi šel dograjevati hišo iz leta 85 in je zdaj dvostanovanjski objekt na lokaciji, ki jo danes ne dobiš kar tako samoumevno - bližina Celja, avtocesta 5 min stran, vse stvari na dosegu roke, otroci lahko (že) sami hodijo po dejavnostih. Ne govorim o neki Ljubljani, pa vseeno, saj vemo kako je z bajtami in cenami danes. Več faktorjev špila tu.   Zgodba je tudi drugačna kot včasih. Danes je glavno da se zapufajo ljudje in da je čez eno leto fertik. Včasih se je pa lepo 10 let delalo in se je počasi naredilo. Malo smo to tudi pozabili. Res je pa, da danes pri vsej izbiri in dopaminskih šusih od drugje je težko glavo v stvar spraviti.   Sam sem si dal kar zalogaj. Začetni objekt velikost cca. 300 m2 neto sem dozidal in ga spremenil v dvojček 220 m2 + 170 m2 skoraj brez kreditov in z veliko lastnega dela in predvsem načrtovanja s tem, da sem v objektu skozi živel. Se pa lahko v prihodnosti lastništva urejajo posebej če je treba.   O mojem porabljenem času za ta projekt zadnjih 10 let pa raje ne bi govoril. Poleti 2022 in potem še celo 2023 sem bil čisto sesut, pa še iz projektov v firmi se nisem videl. Sem pa tehnik po duši in imam OCD s prefekcionizom, tako da vemo kako potem to gre. 🤪
    • Ampak fertik bajto za 120.000. 
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.