Z M A J Napisano 18. julij, 2011 Prijavi Napisano 18. julij, 2011 Kako podcenjevanje nasprotnika, kao najatraktivnej?a 11-metrovka ever! :ne vem: http://www.youtube.com/watch?v=ultDaICPTB4 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 26. julij, 2011 Prijavi Napisano 26. julij, 2011 Jest k ?e B ekipo v?asih pogledam, sem debelo gledal na postavo, kijo je poslal Pep. Za pol jih ?e sli?al nisem. U glavnem Villa je ?e v top formi, ?tange ?e cila! Iniesta je pa bil najbolj?i na igri??u. Je ?aral k zme?an. Dons pa nova tekma. Citiraj
daSKAn Napisano 10. avgust, 2011 Prijavi Napisano 10. avgust, 2011 Te?ka bo. Real se za?el s streningi veliko prej in so ve? ali maj kompletni. Na?ih pol ni blo do 8.avgusta. Zdaj takoj pi?ijo vsi na prijateljske tekme. Plus vsi na?i so se neki po?kodoval na dopustih (Pique, Xavi, Puyol,..) Tko da bomo vidl kaj bo... Ralovci so tudi bolj motivirani po eni strani. Citiraj
daSKAn Napisano 14. avgust, 2011 Prijavi Napisano 14. avgust, 2011 Kumi ?akam na tekmo, upam da se bo dobr kon?al Citiraj
theBill Napisano 14. avgust, 2011 Prijavi Napisano 14. avgust, 2011 Po?itnic je konec ?panski superpokal 14. avgust ob 22.00 Real - Barcelonadruga, povratna tekma 17. Avgusta 2011 ob 23.00 na stadionu Camp Nou. Na katerem programu je pa prenos? Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Z M A J Napisano 15. avgust, 2011 Prijavi Napisano 15. avgust, 2011 Me zanima kaj se bo na povratni dogajalo, Real bo letos gotovo bolj konkuren?en kot lani! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 15. avgust, 2011 Prijavi Napisano 15. avgust, 2011 Tle nimam kej, Real je bi bolj?i. Presenetil so me tudi z napadalno igro. Bomo pa vidl kaj bo na povratni tekmi. Pri na?ih so v?eraj manjakli kar 4-je iz prve postave (Xavi, Puyol, Pique in Biskvit). No xavi in Pique sta potem pri?la gor, ampak se je videlo na?im, da niso bli pravi. Me je pa zelo presenetil alexis, igral je odli?no. Sem mislil, da se bo veliko bolj lovil, ampak ste z Messijem ?pilala, kot da sta ?e iz La Masie skupaj. ?e bo ?lo tko naprej, bo to odli?en nakup. 2:2 je dober rezultat za nas, ?eprav bi si Real mogo?e zaslu?u zmago. Ampak na?i so si jo tudi v finalu pokala, pa je Real zmagal. Tko pa? je. Povratna tekma bo zanimiva. EDIT: samo to pa je blo, takoj po odmoru, ko je Real zgubljal, so za?eli "prljave igre". Marcelo takoj Messiju na noge. Pepe se je samo po ?ude?u zmazal brez kartona nad tistim naletom na Alvesa. Tokrat ni potrebnik po?asnih postekov, da se vidi, da ni bil tudi blizu ?ogi... Citiraj
theBill Napisano 15. avgust, 2011 Prijavi Napisano 15. avgust, 2011 Glede na to, koliko je Barcelona raz?telana, so jo ?e dobr odnesl. Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
daSKAn Napisano 15. avgust, 2011 Prijavi Napisano 15. avgust, 2011 Evo Cesc je tle... ve?letna limonada je kon?no pri koncu. Citiraj
daSKAn Napisano 15. avgust, 2011 Prijavi Napisano 15. avgust, 2011 Jap nasi so prakti?no s pla?e pr?li, Alves, Messi, Masch, Sanchez ?e en teden niso treniral. No bojda je Messi prosil da mu Barca po?lje nega trenerja in da bo on na dopustu malo ve?bal. Samo sem ga med tekmo gledal, kako se je ?e v prvem pol?asu naslanjal na kolena. Druga?e pa ?e ena hecna primerjava, prosta strela CR-ja in Messija, katera oba falita. Zdaj pa pove?ite kdo je delal kaj, en se je po zgre?enem strelu malo nasmehne, eden pa roke v luft, se krem?i in pizdi in dela dramo. Citiraj
daSKAn Napisano 17. avgust, 2011 Prijavi Napisano 17. avgust, 2011 Jah sem mel prav, Messiju je ?lo med tekmo nekaj na kozlanje, zdaj a zaradi napora ali pa je bil kaj "bolan". Danes pozno pono?i drugi krog. Mourinho je rekal, da bojo igral isto kot doma, samo bojo spremebe v postavi, se pravi da bomo na koncu gledal bunker. Citiraj
daSKAn Napisano 18. avgust, 2011 Prijavi Napisano 18. avgust, 2011 Eh Madrid spet stare fore.... Va?n, da so na?i zmagal....Muri?i ma pa spet poln gobec dreka. Citiraj
Z M A J Napisano 18. avgust, 2011 Prijavi Napisano 18. avgust, 2011 ?koda! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Sishi Napisano 19. avgust, 2011 Prijavi Napisano 19. avgust, 2011 BARCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
theBill Napisano 19. avgust, 2011 Prijavi Napisano 19. avgust, 2011 Izgleda da vodstvo Reala (kot tudi njegovi navija?i) po?asi prihajajo k pameti: http://24ur.com/sport/ligaprvakov/zadnji-i...va.html#comment Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Z M A J Napisano 26. avgust, 2011 Prijavi Napisano 26. avgust, 2011 ?estitke Totim za preboj v Ligo Evropa, pred sre?anjem namre? nisem bil ravno prepri?an v njihov uspeh! P.S. - u Zagreb bom ?el lahko gledat RM! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Sishi Napisano 27. avgust, 2011 Prijavi Napisano 27. avgust, 2011 Bravo Maribor Dinamo ma same hude ekipe...ampak najva?neje je da Barca trga gate...?e en superpokal Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Z M A J Napisano 29. avgust, 2011 Prijavi Napisano 29. avgust, 2011 RM pa s 6:0 potopil Zaragozo, letos bo ?e vro?e v ?panskem prvenstvu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Sishi Napisano 29. avgust, 2011 Prijavi Napisano 29. avgust, 2011 RM pa s 6:0 potopil Zaragozo, letos bo ?e vro?e v ?panskem prvenstvu! Uh kolk jo bo pol ?ele Barca Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Z M A J Napisano 29. avgust, 2011 Prijavi Napisano 29. avgust, 2011 ?oga je okrogla,v fuzbalu ni nobenih vnaprej pisanih pravil glede rezultata. Niti slu?ajno pa nisem prepri?an, da bo na naslednji tekmi Barcelona premagala RM (bomo vidli, ?as je najbolj?i sodnik, vse ostalo so teorije in ?pekulacije ter nepredvidljiva predvidevanja). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Hazzard20 Napisano 29. avgust, 2011 Prijavi Napisano 29. avgust, 2011 ?oga je okrogla,v fuzbalu ni nobenih vnaprej pisanih pravil glede rezultata. Niti slu?ajno pa nisem prepri?an, da bo na naslednji tekmi Barcelona premagala RM (bomo vidli, ?as je najbolj?i sodnik, vse ostalo so teorije in ?pekulacije ter nepredvidljiva predvidevanja). Real Madrid je precenjen klub. Preve? visoko se nosijo glede na njihove predstave... RM lahko na eni tekmi premaga Barcelono, ampak dobljena bitka ?e ne pomeni dobljena vojna in naslov je na koncu edino kar ?teje...teh RM ni videl ?e nekej ?asa Citiraj
Z M A J Napisano 29. avgust, 2011 Prijavi Napisano 29. avgust, 2011 Treba je pa? (optimisti?no) gledat naprej, ne nabirat frustracij na podlagi preteklih spodrsljajev! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Hazzard20 Napisano 29. avgust, 2011 Prijavi Napisano 29. avgust, 2011 Treba je pa? (optimisti?no) gledat naprej, ne nabirat frustracij na podlagi preteklih spodrsljajev! Mene Real Madridovi "spodrsljaji" zelo zabavajo in ne frustrirajo. Citiraj
Z M A J Napisano 29. avgust, 2011 Prijavi Napisano 29. avgust, 2011 Z njihovega vidika je blo mi?ljeno, se razume! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 29. avgust, 2011 Prijavi Napisano 29. avgust, 2011 wow, po dolgem ?asu je Olimpiji uspelo premagati Maribor in to kar konkretno Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.