Pralni stroj
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Jah, a veš, da dosti nisi zgrešil... Ker tu velikokrat rečemo, da je spet SHS - Staderji Hrepenijo po Soči in Spet Hiša Strancem. Danes ta naša SHS ni več nobena kraljevina, ampak ena velika štala. Greš poleti gor proti Tminu al pa Kobaridu, ma kej češ videt? Na cesti sami straderji s tistimi ogromnimi avtodomi, k se cjajzajo ko polži in hrepenijo po Soči, da bi se mal namočli, domačini pa ne moremo več niti mimo prit... An k prideš mimo, vidiš, da so vse hiše pokupli Angleži, Nemci pa tisti iz Ljubljane za 'Airbnb'. Na koncu bomo mi, Primorci, živeli u barakah, ker so ratale nepremičnine dražje kot u Monaku! Ma vrag jih vzemi...
-
Nevladniki pred parlamentom. Pride mimo možakar v avtu in vpraša enega, ki je najbolj glasno protestiral. Možakar :"Zakaj protestirate"? Nevladnik:" Zakaj? A ne vidiš, da ni dela"!!! Možakar:" Jaz rabim nujno delavce v moji firmi." Nevladnik:" Ajde ne seri. Od 2000 ljudi si glih mene najdu"
-
Sem šel včeraj tankat, pa je bila povsem prazna pumpa, super.
-
Včasih so delal avte da si se peljal 700 km bp. Sedaj že bencinarji jedva nardijo 400 km s tako majhnimi tanki. Lepo nas pripravljajo na elektromobilnost. Tele avtocestne hitrosti pa tudi....
-
Dokler bo benzin tako poceni mi niti na misel ne pride, da bi kupoval električarja. In res je, v blokih to ne pride v poštev. In najverjetneje pri nas niti ne bo nikoli.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.