x-layer Napisano 24. februar, 2025 Prijavi Napisano 24. februar, 2025 pred 13 urami je Mraušk Mčk napisal: Fantje no. Kako vam ni jasno da je cena odvisna od tega koliko vas mora fotograf pofotošopirat, da ste sploh lahko za na kakšen dokument. (Zmaj ima baje na osebni sliko traktorja.) Za osebne dokumente slike ne sme fotošopirat... Za slikice, ki jih imaš pol za talat sodelavkam, tam pa ja Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Boss Napisano 24. februar, 2025 Prijavi Napisano 24. februar, 2025 pred 5 minutami je x-layer napisal: Za osebne dokumente slike ne sme fotošopirat. In kdo bo to porajtal, če si dobro naredil? Citiraj
Janez007 Napisano 24. februar, 2025 Prijavi Napisano 24. februar, 2025 Sem se slikal za dokumente lani novembra v našem kraju ... 16 € 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 24. februar, 2025 Prijavi Napisano 24. februar, 2025 slikal kake 2tedena nazaj ker mi je poteklo vozniško dovoljenje,.. slike + koda za upravno 20€ Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
NevLado Napisano 24. februar, 2025 Prijavi Napisano 24. februar, 2025 dne 21. 2. 2025 ob 21:11 je Slivka napisal: V neki temi se je nekaj usajalo čez vinjetni sistem in vse druge stroške, ki jih vsi mogoče ne razumemo ravno najboljše. Ampak, dragi moji, to ni nič v primerjavi s tem: Ni mi jasno, kaj toliko košta, res mi ni jasno... Jaz sem za tamalo decembra pri nas plačal mislim da 13 pa še par slik zdraven in je bilo 25, meni se ne zdi drago Pa potem na upravni še 22 za osebno Citiraj
x-layer Napisano 24. februar, 2025 Prijavi Napisano 24. februar, 2025 Pred eno uro je Boss napisal: In kdo bo to porajtal, če si dobro naredil? Pojma nimam... Tako me je podučil foto majster... Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Slivka Napisano 2. marec, 2025 Prijavi Napisano 2. marec, 2025 Počasi potekajo priprave na 29. marec, ko bo sredi dneva delni sončev mrk... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Tilen5 Napisano 2. marec, 2025 Prijavi Napisano 2. marec, 2025 A se je kdo že igral s Sora @g.Wankel kaj tukaj ne štima ? 20250302_1853_Mazda Sunset Drive_simple_compose_01jnbzv9c8f328j3ah5e5td6zm.mp4 1 1 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
g.Wankel Napisano 2. marec, 2025 Prijavi Napisano 2. marec, 2025 pred 10 minutami je Tilen5 napisal: A se je kdo že igral s Sora @g.Wankel kaj tukaj ne štima ? 20250302_1853_Mazda Sunset Drive_simple_compose_01jnbzv9c8f328j3ah5e5td6zm.mp4 Men zgleda perfektno 🤣 Res pa, da ležim že 6 dni, tko da ne vem a se mi blede ali je tak posnetek 😀 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 2. marec, 2025 Prijavi Napisano 2. marec, 2025 A ti tudi ? Jaz grem delat po 10 dneh. Zelo malo sem bolan, sam ko me prime me pa konkretno zdela. 1 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Slivka Napisano 3. marec, 2025 Prijavi Napisano 3. marec, 2025 Na Fordu mi priporočajo zeleni čaj, ker naj bi deloval pomirjevalno... Drugače je pa naš FucksWagen skoraj naredil servis na 45.000 km. Samo sprednjega levega amortizerja niso imeli na zalogi, pa bo treba malo počakat... 2 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Tilen5 Napisano 3. marec, 2025 Prijavi Napisano 3. marec, 2025 Jaz pridem tudi na skodelico čaja 1 1 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Mraušk Mčk Napisano 3. marec, 2025 Prijavi Napisano 3. marec, 2025 pred 3 urami je Slivka napisal: Drugače je pa naš FucksWagen skoraj naredil servis na 45.000 km. Samo sprednjega levega amortizerja niso imeli na zalogi, pa bo treba malo počakat... To je na voznikovi strani, ane. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Slivka Napisano 3. marec, 2025 Prijavi Napisano 3. marec, 2025 Al je voznikov al pa sovoznikov, na 45.000 menjat amortizer se meni zdi zelo zgodaj. Mislim, na Mazdi 5 smo jih obnavljali na 180.000, na BTjcu smo jih obnavljali na 230.000, na Fiatu smo jih obnavljali na 160.000... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano 3. marec, 2025 Prijavi Napisano 3. marec, 2025 pred 1 minuto je Slivka napisal: Al je voznikov al pa sovoznikov, na 45.000 menjat amortizer se meni zdi zelo zgodaj. Mislim, na Mazdi 5 smo jih obnavljali na 180.000, na BTjcu smo jih obnavljali na 230.000, na Fiatu smo jih obnavljali na 160.000... Ta tvoj FucksWagen je zgleda sestavljen iz obnovljenih rezervnih delov.... 🥴🫣😉 2 Citiraj
Jest Napisano 3. marec, 2025 Prijavi Napisano 3. marec, 2025 Očitno je Slivka kupil "salonsko vozilo" ... ... kar pomeni, da je dober samo za to, da stoji v prodajno/razstavnem salonu 😅 ... 4 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
g.Wankel Napisano 3. marec, 2025 Prijavi Napisano 3. marec, 2025 (urejeno) pred 1 uro je Jest napisal: Očitno je Slivka kupil "salonsko vozilo" ... ... kar pomeni, da je dober samo za to, da stoji v prodajno/razstavnem salonu 😅 ... Ma Fordi so očitno vsi salonski 😜😅 Popravljeno 3. marec, 2025 od g.Wankel 5 2 Citiraj
Boss Napisano 3. marec, 2025 Prijavi Napisano 3. marec, 2025 pred 2 urama je Jest napisal: Očitno je Slivka kupil "salonsko vozilo" ... ... kar pomeni, da je dober samo za to, da stoji v prodajno/razstavnem salonu 😅 ... Hehe tale je pa za posredovanje mojstra z lopato. Tko k majo Kitajci Shaolin mojstre mamo mi Shovelin mojstra. 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 3. marec, 2025 Prijavi Napisano 3. marec, 2025 pred 2 urama je g.Wankel napisal: Ma Fordi so očitno vsi salonski 😜😅 Pravijo, da je v vsakem vicu nekaj resnice. Nekoč je krožil vic, da se iz vesolja vidita dve stvari, ki sta delo človeških rok: kitajski zid in Fordov odpad... Kar je najhujše: kasneje so šli astronavti v vesolje in ko so se vrnili, so zanikali, da bi se kitajski zid videl iz vesolja. Za Fordov odpad niso zanikali... 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Tilen5 Napisano 6. marec, 2025 Prijavi Napisano 6. marec, 2025 dne 14. 11. 2024 ob 8:26 je Tilen5 napisal: To so vhodna vrata v moje stanovanje. Dal sem spomladi povpraševanja na inotherm, da bi pač dal osnovn model vhodnih vrat, kot stavijo v bajte. Aluminij, kukalo, obična kljuka,...predračun je bil 2000€, pirnar tudi tam okoli. Trenutno renoviram drugo in bi začasno rad saniral vrata. Al pa grem kockat/gemblat za tiste 2000€ 😂🤣 V torek mi pridejo zmerit. Dobava slaba 2 mesca. Cena 2400. Aluminij, 5 točkovna, barvo dorečemo(da bo podobna oknom) črna mat kljuka, z črnim elektro kukalom. Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
Bini Napisano 6. marec, 2025 Prijavi Napisano 6. marec, 2025 pred 11 minutami je Tilen5 napisal: V torek mi pridejo zmerit. Dobava slaba 2 mesca. Cena 2400. Aluminij, 5 točkovna, barvo dorečemo(da bo podobna oknom) črna mat kljuka, z črnim elektro kukalom. Inotherm al katera? 🤔 Citiraj
Tilen5 Napisano 6. marec, 2025 Prijavi Napisano 6. marec, 2025 Yes Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.
skritikrt Napisano 6. marec, 2025 Prijavi Napisano 6. marec, 2025 Imam tudi Inotherm-lahko samo pohvalim. Imam kombinacijo z ob in nadsvetlobo,kar zelooo podraži...z senzorjem za prstni odtis+številčnica (integrirano v ročko)+ključavnica in motorni pogon ključavnice. Če koga kaj zanima,lahko objavim kake slike,video... Aplikacija je bomba,in vsa pohvala-zelo pogosto posodabljajo,se vidi,da skrbijo za aplikacijo itd...je pa res,da je bilo vse skupaj cca.4700€😬 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 7. marec, 2025 Prijavi Napisano 7. marec, 2025 In smo dočakali... Lani konec decembra ali letoz začetek januarja - se ne spomnim točno - so končali s prizidkom zdravstvenega doma. Ker pa politiki niso imeli časa, da bi se prišli slikat, ga še niso odprli. No, danes se bo pa tukaj usral en Golob, da ga poslikajo in da se bo hvalil in repenčil, kaj vse je naredil... Škoda, da sem to zvedel prepozno, da bi nabavil kaka gnila jajca in paradajze... Ker za ta prizidek pa on res ni čisto nič zaslužen in je ta zadnji, ki se lahko repenči ob njegovem odprtju. In da je mož toliko brez časti, da se pride slikat tja, kjer nima prav nobenih zaslug... Kdor visoko leta, nizko pade. In ta Golobček je imel ideje, da bo zelo visoko letal... 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.