Skoči na vsebino

Zanimivi oglasi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 3 urami je Boss napisal:

Bolj logično bi bilo, da napiše Ljubljana, Slovaška,

Kako si pa do tega prišel?

Župan Ljubljane ni Jankovichovsky ampak Janković. 

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano
pred 20 urami je Slivka napisal:

Kako si pa do tega prišel?

Župan Ljubljane ni Jankovichovsky ampak Janković. 

Kaj mapa zdaj županković veze tuki. :nevem:

Ok bom bolj počasi razložil.

Model napiše Ljubljana, Srbija v oglas. Da mešaš Slovenijo in Srbijo je veliko manj verjetno, kot pa če zamenjaš Slovenijo s Slovaško. To je bil point pripombe.

33112_1.png

Napisano
dne 21. 8. 2022 ob 15:17 je Janez007 napisal:

Evo ga, spet ena zanimiva Mazda 6, tokrat CD175 letnik 2017. 😮

Nov motor in turbina - julija 2021 pri 72124 prevoženih kilometrov

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=17573549&display=Mazda Mazda6

image.png

image.png

Spet nov oglas. Sedaj bo pa že 2 leti odkar se prodaja tale "nova" Mazda 6. Ne vem zakaj ne postavijo realne cene 13.990 ???

image.png

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=19798678&display=Mazda Mazda6

Napisano
Pred eno uro je godlike napisal:

Bejži vstran. S tem se je Haider ubil.

Sam v tistmu Phaetonu je bilo več alkohola k nafte.

Napisano
dne 5. 7. 2024 ob 15:26 je Boss napisal:

Kaj mapa zdaj županković veze tuki. :nevem:

Ok bom bolj počasi razložil.

Model napiše Ljubljana, Srbija v oglas. Da mešaš Slovenijo in Srbijo je veliko manj verjetno, kot pa če zamenjaš Slovenijo s Slovaško. To je bil point pripombe.

Sem iskal en citat pa ga nisem našel. Mogoče ga najde pa kdo drug. V glavnem, Slobodan Milošević je izjavil:

- "Gde je Srbin tamo je Srbija!"

Kaj ima županković veze? Srb je. Torej je, po Miloševićevi definiciji, Ljubljana v Srbiji. In avtor tistega oglasa je, glede na zgoraj omenjeno, zapisal povsem pravilno...

serviser.gif

• 3 tedne kasneje...
Napisano
pred 2 minutama je Z M A J napisal:

Se mi zdi precej visoka cena za ta avtomobilček IN skromno motorizacijo. Kakšno je vaše mnenje?

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=19843656&display=Mazda MX-5

Žal so šle vse cene stvari gor. Verjetno je tukaj tudi pomemben faktor zaloga, če se nekomu iz danes na jutri zalušta kako in kaj.

8.3 do 100? Bi imel kakšno sekundo manj :D 

Napisano (urejeno)
Pred eno uro je Z M A J napisal:

Se mi zdi precej visoka cena za ta avtomobilček IN skromno motorizacijo. Kakšno je vaše mnenje?

Idiotska cena.

Mene sicer konji ne motijo, ker sem na približno podobni cifri, ampak ne za to ceno 🙄

Karkoli gledaš od ND, se trenutno najbolj splača G184, ker so jih nehali delat, bo cena samo rastla in je dokaj spodobna konjaža za 1T težak avto :)

pred 32 minutami je Freak napisal:

Okej, ma kje se mu streha sname? 🤣

Popravljeno od g.Wankel

Napisano
pred 34 minutami je g.Wankel napisal:

Okej, ma kje se mu streha sname? 🤣

Po moje edin s fleksarco :nevem:

33112_1.png

Napisano
pred 12 urami je Z M A J napisal:

Hja, kakor se vzame.

Mi smo toliko dali za našega sedemsedežnega FucksWagna s štirikolesnim pogonom in enako močnim motorjem, ki je sicer dvolitrski trubo-dizel.

O ostalem pa zdaj ne bi...

serviser.gif

Napisano

Prodajalec mi je poslal dokazila o servisih za Hondo crv, 2.0 bencin, letnik 2017, prevoženih 75.000 km. Se vam zdi primerno servisiran oz. bi kupili tako servisiran avto? Meni se zdi, da so bili servisni intervali malo predolgi, tudi na 2 leti in 20.000 km. 

IMG-032a172acc458c5f098f152047d4dd62-V.jpg

Napisano

To je Honda. Ni to švaba, kjer bi blo že vse proti koncu.

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 55 minutami je gregor2137 napisal:

Prodajalec mi je poslal dokazila o servisih za Hondo crv, 2.0 bencin, letnik 2017, prevoženih 75.000 km. Se vam zdi primerno servisiran oz. bi kupili tako servisiran avto? Meni se zdi, da so bili servisni intervali malo predolgi, tudi na 2 leti in 20.000 km. 

IMG-032a172acc458c5f098f152047d4dd62-V.jpg

Hmmm.

Večina uporabnikov vozil dela servise, kot zahteva proizvajalec in ne kod ima željo entuziast.

Verjetno so ti intervali skladni?

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Če imaš zadaj zvočnik mogoče res, 🤔 Jaz ga nimam in gre komot vse v podn.... 
    • Kako je pa kaj z znamko Škoda? Najbrž jih veliko več ukradenih?🤔
    • Sem ga izbrisal z ebayem zraven. To je blo ca. pred 1 letom.   Prodajalec mi je poslal artikel drugega proizvajalca. Trdil je, da je to naredil zavedno in da kako lahko trdim, da je nadomestek slabši. Po par dneh preprirov, sem vložil vračilo. Poslal mi je poštno nalepko, vednar Post.de. Želel me je okrog prinesti in zatrjeval do bo pošta dostavla. Ebay nisem mogel ničesar, ker je dal  nalepko in je bila sedaj poteza na meni. Pomoč je bila samo možna, da pokličejo, ampak ne kličejo v Slovenijo.   Mislim, da je to delal prodajalec zavedno. Bi vrgel v poštni nabiralnik, oni bi stran vrgli. Prodajalec bi pa trdil, da ni prejel. Kar res ne bi nikoli.   Sem vložil Claim na Paypalu, so potrdili in mi dali naslov, kam naj pošljem na svoje stroške denar in bom dobil nazaj denar. Torej jaz naj krijem PTT, za to da je zavestno mi poslal napačnega. So rekli, taka so pravila.   Prekopal celi ebay in našel "impresum" mail. Kjer sem se pogovarjal s podporo. Žal, ker sem eskaliral na Paypal ne bojo naredli nič, razen da ga pozovejo. Ta kontakt zavedno skrivajo na zakonski minimum.   No sem napisal komentar kak me je okrog prinesel. In je komentar po tednu izginil. Pri vseh ostali je nazaj sikal prodajalec, tu pa ni mogel in je vložil izbris. Neko enomestno število jih lahko izbrišejo.   In sem oboje izbrisal, ker je potuha prodajalcem. Avstrijska firma je 😉
    • To ti jih bodo z Nemčije dostavili ...
    • Torej,.menjal sem zadnje ploscice na mazdi 3 ,.el rocna. Gres v program da ti sprosti cilindre,.zamenjas ploscice,.in nato spet v programu odtegnes rocno, pac po postopku.Nato pa nastopi problem,.ko se zapeljes naprej  in pohodis zavoro,.se pedal skoraj posede do konca,..mores vsaj 3x popumpat da se ustavi.Ni mi jasno kaj ga biksa masina . 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.