Skoči na vsebino

Mazda CX-6e

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 13 urami je g.Wankel napisal:

@Jest te je že prehitel z objavo videa. Ta video je bil ubistvu danes že 3x objavljen na forumu.

Pa ne že spet 😄

Sem znova spregledal. Sorry.

Napisano (urejeno)

Tema mora bit

Na eni strani 26" ekran, na drugi strani 480km WLTP dosega.

• cca. 78 kWh baterija

• ~190 kW (258 KM), zadnji pogon

Oblika mi je zelo lepa, ampak spet brez fizičnih gumbov, pa spet kitajska platforma.

image.png

Popravljeno od Hixxy
Napisano

Téma je že … ;) … zato združujem …

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

"In terms of design, it embodies the "FUTURE + SOUL x MODERN" concept, blending sculptural beauty with advanced technology. Driving dynamics enhance “Jinba-ittai” through handling and ride comfort optimized for European market preferences. In addition, a suite of intelligent technologies—including voice and gesture recognition, advanced driver assistance systems, and digital side mirrors*3—ensures a safer, more comfortable mobility experience."

BLA BLA BLA

Napisano (urejeno)
pred 1 uro je NevLado napisal:

"In terms of design, it embodies the "FUTURE + SOUL x MODERN" concept, blending sculptural beauty with advanced technology. Driving dynamics enhance “Jinba-ittai” through handling and ride comfort optimized for European market preferences. In addition, a suite of intelligent technologies—including voice and gesture recognition, advanced driver assistance systems, and digital side mirrors*3—ensures a safer, more comfortable mobility experience."

BLA BLA BLA

Abstrakcija lado, abrstrakcija ti manjka :D :D 
Meni je zlo zanimivo, kk mi je pri prejšnjih bila všečna notranjost, zunanjost pa ni bla slaba. Zdej, je notranjost za bruhat zunanjost je pa še  kr zanimiva, sem pa že razmišljal o tem da zaprem račun na forumu, ker podobno kot @Boss vidim za mazdo le še črn scenarij.

Popravljeno od 50keda
  • Zmeden 1
  • Žalosten 1

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.