Skoči na vsebino

Koga volit

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 33 minutami je Bini napisal:

Se že zabavam, kaj šele bo.... 🤣😉

Ja kaj neki bo... zagnojili bojo vse teme spet s tem političnim razdvojevanjem. 🙄

Napisano

Je kr v redu tuki, ker tole ni smešno ampak pač zelo blizu resnici.

• Všeč 2
  • Haha 2

33112_1.png

Napisano
Pred eno uro je Bini napisal:

Meni pa je..... 🤣 🙃 😂 😉 

Meni tudi. Dobro narejen AI.👍

Napisano

Je bil danes Logi na soočenju in milo rečeno je tipček popoln mutivoda. Ko na nekaj noče odgovorit dela besedne saltomortale sam, da ne pove da al pa ne. 

Sicer se mi je pa mal zasmilil, ker sta ga gologlavi in oskrbovalec vrtov (beri Vrtovec) pustila na cedilu in nista prišla... prpa pač.

33112_1.png

Napisano (urejeno)

Ja, zato me ne prepriča 100%, ker nikoli ne odgovori z dejanskim odgovorom (ok, res je sicer politik). 6 čut mi pravi, da je tole lepa predstava in bo skočil s SDS v koalicijo.

Kar je škoda, ker, če bi bila res stranka, ki ne bi delila ljudi in bi delala v prid države, bi jo obkrožil. Tako bo pa treba spet obkrožiti manjše zlo :)

Popravljeno od g.Wankel

Napisano

Sam si želim nekaj normalnega, okrog sredine, čim bolj podobnega tehnični vladi, da se ta ne bi ukvarjala z ideološkimi temami, ampak z realnimi težavami.

• Všeč 4
  • Ljubim 1
Napisano

Meni je pri njem dovolj,da vem,kako je glasoval ob sprejemanju zakona o migrantih....velja tudi za Irglovo in njegove ostale "prebežnike".

Napisano
pred 2 urama je Janez007 napisal:

Sam si želim nekaj normalnega, okrog sredine, čim bolj podobnega tehnični vladi, da se ta ne bi ukvarjala z ideološkimi temami, ampak z realnimi težavami.

Enako. Samo težava je, da to ne pumpa/aktivira ljudi in se slabo prodaja..

Napisano

Jaz bi tudi rad,da bi bil kdo od kandidatov bolj levo usmerjen, pa da ne bi kradel kot sraka in bil zapohan cele dneve. Aja, ga ni takega. Ja nič ...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.