samSimon Napisano torek ob 07:56 Prijavi Napisano torek ob 07:56 pred 33 minutami je Bini napisal: Se že zabavam, kaj šele bo.... 🤣😉 Ja kaj neki bo... zagnojili bojo vse teme spet s tem političnim razdvojevanjem. 🙄 Citiraj
g.Wankel Napisano sreda ob 19:39 Prijavi Napisano sreda ob 19:39 Ne vem, a bi dal pod ''tole je pa kar smeh'', ampak enim ne bo smešno Logar.mp4 2 4 Citiraj
Boss Napisano sreda ob 21:37 Prijavi Napisano sreda ob 21:37 Je kr v redu tuki, ker tole ni smešno ampak pač zelo blizu resnici. 2 2 Citiraj
Alex Napisano včeraj ob 06:59 Prijavi Napisano včeraj ob 06:59 Pred eno uro je Bini napisal: Meni pa je..... 🤣 🙃 😂 😉 Meni tudi. Dobro narejen AI.👍 1 Citiraj
Boss Napisano pred 14 urami Prijavi Napisano pred 14 urami Je bil danes Logi na soočenju in milo rečeno je tipček popoln mutivoda. Ko na nekaj noče odgovorit dela besedne saltomortale sam, da ne pove da al pa ne. Sicer se mi je pa mal zasmilil, ker sta ga gologlavi in oskrbovalec vrtov (beri Vrtovec) pustila na cedilu in nista prišla... prpa pač. 3 Citiraj
g.Wankel Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami (urejeno) Ja, zato me ne prepriča 100%, ker nikoli ne odgovori z dejanskim odgovorom (ok, res je sicer politik). 6 čut mi pravi, da je tole lepa predstava in bo skočil s SDS v koalicijo. Kar je škoda, ker, če bi bila res stranka, ki ne bi delila ljudi in bi delala v prid države, bi jo obkrožil. Tako bo pa treba spet obkrožiti manjše zlo Popravljeno pred 4 urami od g.Wankel 2 Citiraj
Janez007 Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami Sam si želim nekaj normalnega, okrog sredine, čim bolj podobnega tehnični vladi, da se ta ne bi ukvarjala z ideološkimi temami, ampak z realnimi težavami. 4 1 Citiraj
skritikrt Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Meni je pri njem dovolj,da vem,kako je glasoval ob sprejemanju zakona o migrantih....velja tudi za Irglovo in njegove ostale "prebežnike". Citiraj
SeekK Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 2 urama je Janez007 napisal: Sam si želim nekaj normalnega, okrog sredine, čim bolj podobnega tehnični vladi, da se ta ne bi ukvarjala z ideološkimi temami, ampak z realnimi težavami. Enako. Samo težava je, da to ne pumpa/aktivira ljudi in se slabo prodaja.. Citiraj
Alex Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Jaz bi tudi rad,da bi bil kdo od kandidatov bolj levo usmerjen, pa da ne bi kradel kot sraka in bil zapohan cele dneve. Aja, ga ni takega. Ja nič ... 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.