skritikrt Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 26 minutami je Boss napisal: Haha, a ti še vedno verjamepš v tole zgodbico za male otroke? Pa ne inači zvarka z rednimi cepljenji... Jaz in moj otrok imamo vsa cepljenja in še klopni meningoencefalitis zraven... eksperimentov z nekimi nepreverjenimi zvarki ... e tega se pa jaz ne grem, kot ne kadim, ne popivam in še najmanj ne uživam drog ali pa si karkoli špikam v telo. Ne morem verjeti...od vseh teh romanov ti je ratalo spisati en prispevek,kjer se 100% steinjam. Še je upanje zate...samo potruditi se moraš😉 1 Citiraj
Boss Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 9 minutami je skritikrt napisal: Še je upanje zate...samo potruditi se moraš😉 Jaz sem kot knjižnica... sigurno se najde kej za vsakega. Citiraj
Alex Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 9 minutami je skritikrt napisal: Ne morem verjeti...od vseh teh romanov ti je ratalo spisati en prispevek,kjer se 100% steinjam. Še je upanje zate...samo potruditi se moraš😉 In v čem se je tukaj za strinjat?🤔 1 Citiraj
Shrek Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro 90% ljudi se je cepilo zaradi svobode gibanja... Citiraj
Boss Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 7 minutami je Shrek napisal: 90% ljudi se je cepilo zaradi svobode gibanja... Tako je... zaradi svobode gibanja in ne zaradi Gibanja Svoboda. 😜 Citiraj
skritikrt Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 20 minutami je Alex napisal: In v čem se je tukaj za strinjat?🤔 Sem isto za vse cepljen,razen za eksperimentalne verzije....ne kadim več (10 let je bilo dovolj),ne popivam,se ne drogiram itd. 1 Citiraj
g.Wankel Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 40 minutami je Boss napisal: Jaz sem kot knjižnica... sigurno se najde kej za vsakega. To je tudi ena bivša skoz govorila 😬 Citiraj
Janez007 Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Pred eno uro je Boss napisal: In dokazano je tudi, da večino so umrli taki s pridruženimi boleznimi. Taki, ki jih lahko tudi gripa pokoplje in bohvedi koliko jjih je. KEr upam, da ne verjamete v zgodbico, da dve leti gripe nismo imeli. Pa upam, da verjamete vsaj v to, da tako z Gripo in Covidom in vsemi virusnimi boleznimi lahko opravi zgolj in samo človekov imunski sistem... cepljenja so zgolj in samo navodila za lažje prepoznavanje virusov. Upam da se vsaj tu strinjamo. infektolog prof. dr. Boss ... Citiraj
godlike Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 1 uro je Alex napisal: Meni in mojim je bilo takrat normalno obdobje. Otroci so lepo funkcionirali od doma, žena je tudi delala od doma. Jaz sem delal normalno, a laganini ,nobene panike. Veliko ljudi z obale, ki jih vprašaš, res niso takrat pogrešali ničesar. Ljudje (normalni, pustimo razgrajače in primitivce, ki so razbijali po Ljubljani) so se umirili, imeli so več časa zase. Njih ni nihče zalival. Skratka, normalnim ljudem ni bilo hudega. Trpeli smo pa v malih občinah. 4x bi moral peljat sem in tja, da bi avto gret začel. Staršeh iz sosednje občine nisem videl par mescev.... No z družino je pa blo fajn doma, tudi delat od doma. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.