Koga volit
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
To je res. Če se primerjamo z npr. Japonci, ki se po totalnem kaosu potresa in cunamijev postavijo v vrsto in čakajo na dostavo pomoči. Si ne predstavljam, kako bi se ljudje tukaj odzvali.
-
Naša mentaliteta, sploh v kriznih situacijah, rabi močno palico, da se sistem ne sesuje. Stroga omejajoča pravila, strog nadzor, visoke kazni. Težko je na prijazen način vladati ljudem take mentalitete.
-
To je vse v glavi. Tudi jaz teh zapisov ne razumem čisto. Nekje v življenju pač ugotoviš, da nisi odgovoren za ves svet okrog sebe. Jaz sem tam pri 35ih. Mogoče bi bilo dobro malo prej, ni pa preveč pozno. Je pa kar preskok v mišljenju. Bolj kot greš proti 60im težje bo karkoli v glavi obrniti oz. redkim uspe. Najprej moraš pa prepričati samega sebe. Pa dojeti, da ene stvari smeš narediti, brez da se počutiš ob tem krivo. Vzgoja in vzorci iz otroštva so hudičevo močni.
-
Ja, sekret papir v velikih količinah se vsaj ne pokvari. Tole z gorivom je pa bolano. Sreča vozim bencinarja, kot vidim je bolj dizel problem. Vsaj zaenkrat...
-
Fantje ste že natankali? Ravno prišel iz petrolove pumpe v Slovenski Bistrici. Moram reči, da so nekateri ljudje bolani. Pripelje se možakar z rdečim Golfom 4, odpre prtljažnik poln raznih kanistrov( od motornega olja, za bencin, od čistila za vetrobransko steklo) različnih prostornin od 5-30l, nekateri vidno umazani in začne točiti v prtljažnik. Na polovici ga je začela kurcati voznica za njim. Na srečo se ni razburjal. Samo to še fali, da se ljudje začnejo pretepat na bencinski. Če si kmet, ti tako ali tako takšna količina goriva ne bo zadoščala za prihajajoča opravila. Potem se ti pa doma vlačijo kante starega goriva od katerih nekatere sploh niso ustrezne za shranjevanje in ti jo po možnosti gorivo stopi in izteče.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.