Aktualni dogodki!
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
https://www.zurnal24.si/popotnik/hrvati-slovenska-noc-otok-krk-glasba-nestrpnost-tjasa-zupan-443928 Kaki Kekci so Slovenceljni. 😄 Kako jih dol ne j...o pet posto. Važno, da jim prinesejo šolde. 😄 In potem vozijo organizatorji (ki so tudi od dole) v Slovenijo balkanske bande in pjevačice. In tukaj jih častijo kot bogove, doma jih pa nihče niti ne povoha. Spomnim se, ko sem pred veliko leti še hodil k hrčkom je Gibonni igral na nekem bazenu v Zadru. Bilo nas je kakih 100. Večinoma smo bili vsi turisti. In drugo leto je prišel v Slovenijo. In cel pomp in rompompom. Evropska turneja, bla, bla, bla... 😊
-
Če bi sam odločal, bi bilo na avtocestah na stotine provid, vsakih nekaj kilometrov bi postavil fiksne radarje, kazni bi bile visoke. Le tako bi naredili red na naših katastrofalnih avtocestah in cestah. To, kar je sedaj bi podobno ničemur. Poglejte, kako lepo "uredno" se vozi po Avstriji. Tudi po Italiji se je promet umiril zaradi višjih kazni in veliko radarjev.
-
V bistvu si zadel vse. Razen tega, da ni nikoli ljudi. Ko pridem jaz ni nikogar, tako, da ni potrebno čakati na prosto čroalko.😉 Se pa vsi tujci, ki gredo od hrčkov proti notranjosti večinoma ustavljajo na tej pumpi. Ker Petrola itak ne pozna noben tujec in se v strahu, da jim ne bo mašina zaribala že v par kilometrih po tankanju, izogibajo kot hudič križa.
-
A nisi še bil na nobeni novoletni službeni zabavi? Babe so se ga na naših zabavah tako ulile, da so začele na koncu že težit. Vodile so pa Štajerke, ki ga nesejo več kot pubeci. 😄
-
Kdo bi si mislil… da na taki pumpi, kjer točijo najboljše gorivo skoraj nikoli ni nikogar … sem ter pride le en znan lokalec delat selfije 😅
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.