Aktualni dogodki!
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Lotil sem se kar malo "po svoje", najprej rahlo pobrusil, potem sčistil z Nitro-m, čakal da se posuši, nanesel kovinski "prajmer" (kasneje nanesel še bitumen v spreju) in sledila je finalna barva. Nisem nek profesionalec, ampak ponavadi ko takole naredim rje ni zeeelo dolgo na spregled, lušči pa se tudi ne. Stroška le nekaj eur in morda 2 urci prostega časa, nič dramatičnega.
-
Lahko malo več o postopku poveš prosim? Kaj uporabljaš za zaščito? S čim barvaš? Hvala!
-
Okrog 1l /10 000km. Raje več kot manj. Mi je pa zanimivo, da takoj po sevisu je ene 5000km mir, pol morm pa dolivat. Servise delam na 15 000km, pa dolijem nekje 1,5l olja.
-
Malo pogledal zadnje koloteke in kjer so se kazali zametki minimalne rje, sem pobrusil, ter zaščitil in pobarval. Bo še dolgo brcala ta moja; DVOJKA
-
Hej! Sem sicer po najboljših močeh iskal že napisana priporočila za naslednje produkte/rešitve ampak sem našel bolj kot ne zasterele informacije... Bi mi lahko prosim kdo po svojih izkušnjah priporočil: senčnik za vsaj vetrobransko steklo ponjavo proti mačkom/toči na kmetih nimamo garaže in so mi havbo in streho pri prejšnji mazdi mački popolnoma spraskali; tako, da ali najdem neko ponjavo, ali pa bo kmalu v okolišu znatno več miši; če je zadeva dovolj konkretna za manjšo točo, še toliko bolje. rešitev za hidrofobično vetrobransko steklo. na novi mazdi mi v precej hudem nalivu sploh ni bilo treba uporabljati brisalcev, ker so vse kapljice takoj odletele naprej; moram dilerja vprašati kaj so uporabili, me pa vseeno zanimajo vaše izkušnje s čim podobnim. Hvala za kakršnakoli priporočila!
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.