Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 1 uro je Bini napisal:

Najprej pa projekt kako spravit dva kolesa v M3... :whatever:

Na streho ali pa na kljuko ... v obeh primerih pa rabis se dodaten hardver :):P

Ce upostevas pa @Alex-ov predlog, pa moras kolesi prej malo razstaviti na prafaktorje :) 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano (urejeno)
pred 2 urama je Jest napisal:

Na streho ali pa na kljuko ... v obeh primerih pa rabis se dodaten hardver :):P

Ce upostevas pa @Alex-ov predlog, pa moras kolesi prej malo razstaviti na prafaktorje :) 

Evo iz prve roke;podreš zice 20sek,pripelješ kolesa 30sek,snameš prednja kolesa 20sek,prvo kolo vržeš notri-mala malica 10sekud nato pa drugo kolo ki te malo J.. e in kakih... no naj bo minuta in še prednja dva 5sek. To je to, če bi treniral bi šlo še hitreje ampak mi je žal, da bi kaj obribal ker se mi nikamor ne mudi je bilo za prvič kar vredu aja @Alex verjetno pridem, ne vem še kdaj, ampak zagotovo! Se slišimo... (aja pa moja bo zraven, saj ne popije velik!) :jupiii:Ps, še za dve potovalke je plac... 

IMG_20200529_083417.jpg

IMG_20200529_084121.jpg

Popravljeno od Bini
  • Všeč 4
  • Začuden 1
Napisano

Evo glede bonov. Dobil mail,da seveda da imajo prostor zame in da sem dobrodošel in blabla. Za46eur/noc 1posteljna soba z wellnesom in zajtrkom in večerjo . 

Super. Moram pa plačati 40posto za rezervacijo. S čim? Z bonom? Hahahahhahahaahahahah... Iščemo naprej. Saj če nebi bilo teh bonov, bi šel tja,ker mi je res všeč... In če bo povsod drugod isto,bom šel in si z bonom obrisal tazadnjo...

Napisano
dne 29. 5. 2020 ob 9:17 je Bini napisal:

Evo iz prve roke;podreš zice 20sek,pripelješ kolesa 30sek,snameš prednja kolesa 20sek,prvo kolo vržeš notri-mala malica 10sekud nato pa drugo kolo ki te malo J.. e in kakih... no naj bo minuta in še prednja dva 5sek. To je to, če bi treniral bi šlo še hitreje ampak mi je žal, da bi kaj obribal ker se mi nikamor ne mudi je bilo za prvič kar vredu aja @Alex verjetno pridem, ne vem še kdaj, ampak zagotovo! Se slišimo... (aja pa moja bo zraven, saj ne popije velik!) :jupiii:Ps, še za dve potovalke je plac... 

IMG_20200529_083417.jpg

IMG_20200529_084121.jpg

Moraš malo Boss a podučiti, kako se to reši v minutki.😛

Ja, ko prideš javi. 👍

Napisano

@Bini, ko bo Boštjan tole videl (Boss namreč), bo bentil samemu sebi v brado; "in jaz sem šel kupit karavana, kaj hudiča sem takrat razmišljal, jebemtisunac, pa tiste sanke na strehi. Kaj hudiča mi je bilo treba kupit karavana, matrwola?" :)

• Haha 1
  • Ljubim 1

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 29 minutami je Z M A J napisal:

@Bini, ko bo Boštjan tole videl (Boss namreč), bo bentil samemu sebi v brado; "in jaz sem šel kupit karavana, kaj hudiča sem takrat razmišljal, jebemtisunac, pa tiste sanke na strehi. Kaj hudiča mi je bilo treba kupit karavana, matrwola?" :)

Še sam nisem vedel da gresta oba 28 colva trekinga not zato sem poskusil in še sam bil malo presenečen. Res pa je, da bi se naveličal, če bi moral tako nalagat večkrat na teden kot to počne Nejc! Za na morje se bom pa že potruil, da opravim s parancano in se srečam z @Alexom in mogoče kom od tam doli. (vem, da je negdo od tam pa se ne spomnim ta trenutek-test M3 če se ne motim) :bravo:

Napisano
pred 17 minutami je Bini napisal:

Še sam nisem vedel da gresta oba 28 colva trekinga not zato sem poskusil in še sam bil malo presenečen. Res pa je, da bi se naveličal, če bi moral tako nalagat večkrat na teden kot to počne Nejc! Za na morje se bom pa že potruil, da opravim s parancano in se srečam z @Alexom in mogoče kom od tam doli. (vem, da je negdo od tam pa se ne spomnim ta trenutek-test M3 če se ne motim) :bravo:

Jaz imam celo leto 4sedeze v avtu , da gre bajk pokonci notri. Ne maram voziti koles na zunanjosti avta,tako da podpiram to :)

Napisano
pred 3 urami je Nejc1986 napisal:

Evo glede bonov. Dobil mail,da seveda da imajo prostor zame in da sem dobrodošel in blabla. Za46eur/noc 1posteljna soba z wellnesom in zajtrkom in večerjo . 

Super. Moram pa plačati 40posto za rezervacijo. S čim? Z bonom? Hahahahhahahaahahahah... Iščemo naprej. Saj če nebi bilo teh bonov, bi šel tja,ker mi je res všeč... In če bo povsod drugod isto,bom šel in si z bonom obrisal tazadnjo..

Mislim da to ni tako slaba cena,no je pa odvisno kje to je in v kaki sezoni? Precej dobro poznam cene i mislim,no ne bom vplival na odločitel pa srečno iskanje naprej. 😊😊

Napisano
pred 13 minutami je Bini napisal:

Mislim da to ni tako slaba cena,no je pa odvisno kje to je in v kaki sezoni? Precej dobro poznam cene i mislim,no ne bom vplival na odločitel pa srečno iskanje naprej. 😊😊

Cena je super. Ampak kaj hočem povedati; bon mi ne bo koristil,ker moram plačati 40posto avansa za rezervacijo. 

Cena super, lokacija top,ponudba tudi. Iščem nekaj podobnega,kjer mi bo bon prišel v poštev.

Če ne najdem,bom pa pač plačal iz lastnega žepa (kar bom tako ali tako,to mi je jasno) in šel tja; saj se gre za dopust in "kupujem"doživetje in ne "popusta".

Napisano
pred 4 minutami je Nejc1986 napisal:

Cena je super. Ampak kaj hočem povedati; bon mi ne bo koristil,ker moram plačati 40posto avansa za rezervacijo. 

Cena super, lokacija top,ponudba tudi. Iščem nekaj podobnega,kjer mi bo bon prišel v poštev.

Če ne najdem,bom pa pač plačal iz lastnega žepa (kar bom tako ali tako,to mi je jasno) in šel tja; saj se gre za dopust in "kupujem"doživetje in ne "popusta".

Glej mogoče se niste popolnama razumeli,ker pri meni je bilo pravtako treba plačati avans ki ga dobim ob prihodu nazaj oziroma vrnejo ga po obračunanih dodatnih storitvah če jih imaš. Pri meni pride tako preko200e in nekaj doplačila za storitve na neke aktivnosti tako,da ne bom dobil veliko nazaj. Če ti je res kul pokliči in se pozanimaj. Lahko poveš kaj in kje gledaš?:bravo:

Napisano
pred 23 minutami je Bini napisal:

Glej mogoče se niste popolnama razumeli,ker pri meni je bilo pravtako treba plačati avans ki ga dobim ob prihodu nazaj oziroma vrnejo ga po obračunanih dodatnih storitvah če jih imaš. Pri meni pride tako preko200e in nekaj doplačila za storitve na neke aktivnosti tako,da ne bom dobil veliko nazaj. Če ti je res kul pokliči in se pozanimaj. Lahko poveš kaj in kje gledaš?:bravo:

Ja,saj verjetno bom res jutri poklical; take stvari je včasih bolje reševati "v živo",kot pa preko mailov,sploh ker verjetno zdaj vsak drugi omeni bone še preden reče "dober dan". Kot tisti,ki zbijajo ceno za avto,še preden ga vidijo...

Gledam pa hotel Jakec na Pohorju. Obožujem Pohorje in parkrat sem bil v tem hotelu (sicer samo na kavi) in mi je res všeč. Saj veš; stkp in to :)

Napisano
pred 13 minutami je Nejc1986 napisal:

Ja,saj verjetno bom res jutri poklical; take stvari je včasih bolje reševati "v živo",kot pa preko mailov,sploh ker verjetno zdaj vsak drugi omeni bone še preden reče "dober dan". Kot tisti,ki zbijajo ceno za avto,še preden ga vidijo...

Gledam pa hotel Jakec na Pohorju. Obožujem Pohorje in parkrat sem bil v tem hotelu (sicer samo na kavi) in mi je res všeč. Saj veš; stkp in to :)

Sem že slišal pohvale za Jakca in upam,da boš uredil kot je treba in napiši kako si uredil....

Napisano
pred 45 minutami je Nejc1986 napisal:

Rez živimo v bogati državi,da takole mečemo denar v zrak..

Bo kar zanimivo za videt in slišat. 😎

Napisano

Z enimi starimi jajci od F16 se bodo peljali. Če že mislijo resno v vojni proti kovidu, bi moral priti vsaj z F35 pa kasetne bombe s trumpovim zdravilom proti malariji bi moral odmetavat.

• Haha 2
  • Začuden 1

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

sej ni treba, komplicirat z zdravilom proti malariji, lahko mal pospricajo z domestosom...reku je da ucinkuje

• Všeč 2
  • Haha 1

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano
pred 2 minutama je LabiGT napisal:

sej ni treba, komplicirat z zdravilom proti malariji, lahko mal pospricajo z domestosom...reku je da ucinkuje

Nene potem bi imeli pa chemtrailse.

• Všeč 1
  • Haha 1

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano (urejeno)
pred 1 uro je LabiGT napisal:

V ZDA očitno ne deluje,nam bi pa to podturli....:harhar:

Popravljeno od Bini
Napisano
pred 1 uro je Mraušk Mčk napisal:

Nene potem bi imeli pa chemtrailse.

Saj itak bodo špricali chemtrailse. Pa kaj misliš, da je namen tega prepleta? Mimogrede bodo naši z propelerskimi letali špricali proti komarjem, da upravičijo gorivo. 

Pa nad Luko Koper naj bi šli, da vidijo, kako omrežje 5G deluje na komande lovskih letal.Baje, da bodo imeli piloti pod čeladami alu folijo za zaščito. 

Napisano
pred 5 urami je Nejc1986 napisal:

Rez živimo v bogati državi,da takole mečemo denar v zrak..

Verjetno ne veš, da morajo piloti narediti določeno število ur na leto? A ni vseeno, ali letajo sem pa tja nad poligonom ali pa en krog nad celo Slovenijo? 

• Všeč 2
  • Ljubim 1
Napisano
pred 2 minutama je Symon napisal:

Verjetno ne veš, da morajo piloti narediti določeno število ur na leto? A ni vseeno, ali letajo sem pa tja nad poligonom ali pa en krog nad celo Slovenijo? 

Hm... Na to pa nisem pomislil. 

Napisano

Take prelete smo imeli nekoč v jugi v čast velikemu vodji. Vsakič, k je mal zagustilo je maršal nekoliko zabave folku prvošču pa je bil mir. Aja, da ne bo spet flamewar... nič ne vlečem vzporednic z današnjim wannabe maršalom. To so zgolj insinuacije. 😜

33112_1.png

Napisano
pred 10 minutami je Boss napisal:

Take prelete smo imeli nekoč v jugi v čast velikemu vodji. Vsakič, k je mal zagustilo je maršal nekoliko zabave folku prvošču pa je bil mir. Aja, da ne bo spet flamewar... nič ne vlečem vzporednic z današnjim wannabe maršalom. To so zgolj insinuacije. 😜

He, do nas na obali niso niti uspeli prit. Baje so na tankali premalo kerozina. Eden lovec  je že prej obrnil in se vrnil, ostalih pet je pa ubralo bližnjico preko goriške nazaj v aviano. Edino naši propeleraši so uspešno parali nebo z svojo hitrostjo in so se prikazali pri nas na obali.Niso pa prebili zvočnega zidu na srečo.

Ja Boss, res je včasih  jugo armija poslali svoje mig 21 malo okoli. 

Spomnim se, ko je bilo gusto v sedemdesetih in je bila po hribih na obali skrita jugo vojska in čakala "ne prijatelja" iz Italije. Pa sta prihrumela dva ameriška F16  iz italijanske strani,  naredila krog nad Koprom, prebila mimogrede zvočni zid, tako da je popokalo kar nekaj šip in že sta bila nazaj na italijanski strani.Mi kot mulci smo bili takrat  skupaj s temi našimi vojaki in spomnim se, da so vsi skakali v rove in se skrili. 

Čez kake pol ure sta prišla "na pomoč" naša dva miga 21.Američana sta bila takrat verjetno že na kosilu v Avianu. 😛

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• povej več, a si že imel tak projekt pa te je zdaj sesulo in ti je zdaj žal? se mi zdi, da nekaj veš 
    • Ja, jurja na kvadrat bo kar pravilna ocena po moje. Kot so drugi že rekli tule. Jaz sem tudi šel dograjevati hišo iz leta 85 in je zdaj dvostanovanjski objekt na lokaciji, ki jo danes ne dobiš kar tako samoumevno - bližina Celja, avtocesta 5 min stran, vse stvari na dosegu roke, otroci lahko (že) sami hodijo po dejavnostih. Ne govorim o neki Ljubljani, pa vseeno, saj vemo kako je z bajtami in cenami danes. Več faktorjev špila tu.   Zgodba je tudi drugačna kot včasih. Danes je glavno da se zapufajo ljudje in da je čez eno leto fertik. Včasih se je pa lepo 10 let delalo in se je počasi naredilo. Malo smo to tudi pozabili. Res je pa, da danes pri vsej izbiri in dopaminskih šusih od drugje je težko glavo v stvar spraviti.   Sam sem si dal kar zalogaj. Začetni objekt velikost cca. 300 m2 neto sem dozidal in ga spremenil v dvojček 220 m2 + 170 m2 skoraj brez kreditov in z veliko lastnega dela in predvsem načrtovanja s tem, da sem v objektu skozi živel. Se pa lahko v prihodnosti lastništva urejajo posebej če je treba.   O mojem porabljenem času za ta projekt zadnjih 10 let pa raje ne bi govoril. Poleti 2022 in potem še celo 2023 sem bil čisto sesut, pa še iz projektov v firmi se nisem videl. Sem pa tehnik po duši in imam OCD s prefekcionizom, tako da vemo kako potem to gre. 🤪
    • Ampak fertik bajto za 120.000. 
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.