Aktualni dogodki!
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Trenutno imam še do jutri na testu Mazdo 6e ... Vtisi? V garažo mi ne paše ... je nekaj cm predolga ... in vrat ne morem zapreti ... Pa meni osebno je prenizka, čeprav vozi se fajn. Sem mislil, da bo bolj problem, ker nima skoraj nobenih gumbov, pa se kar da. OK... včasih iščem kakšno nastavitev, ki jih ogromno. Nekaj se da rešit z bližnjicami... ne pa vsega ... Opozorilni toni za prekoračetav hitrosti so komaj opazni... tako da nisem niti pogrešal tega, da se ne da izklopit za stalno ampak samo za vsako vožnjo sproti. Pospeški so fenomalni in tudi sama vožnja je zelo v redu. Je precej drugačna kot pri moji CX-60... ker CX-60 ima vseeno 8-stopenjski samodejni menjalnik in se čuti ko prestavlja... sicer ne tako, da cuka... ampak se čuti. Pri Mazdi 6e je to čisto brestopenjsko. Kar me je zelo pozitivno presenetilo, je sama poraba. Po prevoćenih slabih 200 km je povprečna poraba 14,6 kWh/100 km ... Pospeški pa so odlični, čeprav sem imel na testu Long range, ki ima večjo baterijo (80 kW) in ima manj KM (245) kot verzija z manjšo baterijo (68 Kw), ki ima 258 kW... Iz mesta do 100 km/h je pospešila v 7.47 sekundah ... in se dejansko čuti "sunek v hrbet" ... ... Upravljanje preko zaslona na dotik je zelo tekoče, tudi meniji so dokaj pregledni, ko se jih enkrat navadiš... Nekaj slik in posnetkov...
-
Vodo vrze vanj tudi ce se kje vodna pot zabase in pride do prevelikega pritiska.
-
Tovarniška izredno težko. Ker je vse štanca. Mi je pa razlagal ličar, da rada plastika kontra potegne. Idi v Mariboru do Gabrijana, pa ti naj pove svoje mnenje. On je meni perlo barval.
-
Kaj pa če je tovarniška napaka? Če je barvano posebej potem lahko verjetno zahtevam nov del... Pobarvan. Pa upat, da se bolje ujame barva. Saj odstopa le tist plastični del nad lučmi pod havbo najbolj. Bom vrgel nove slike gor.
-
Pri CD motorjih je težava s tesnili glav motorja pogosta (če se dobro spomnim besed mehanika se začne dogajat med 100.000 in 150.000 km). In če prav zastopim je najbolje, da se čimprej ukrepa (zamenja tesnilo), ker sicer lahko stroški popravila presežejo 5.000 € (nova glava itd).
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.