Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)

Vam iz lastnega sp žepa povem da so obdavcitve vsako leto vecje. 2026 pa spet nova davcna reforma zarad katere bo treba spremeniti vse, verjetno na doo iz sp

Popravljeno od jures

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Je dejstvo, da sp gre vedno slabše ker so imeli prej stvari ugodnejše od doo. Je pa res, da kakor kdo, ni pri vseh poklicih enako :nevem:

Napisano
pred 12 urami je jures napisal:

Vam iz lastnega sp žepa povem da so obdavcitve vsako leto vecje. 2026 pa spet nova davcna reforma zarad katere bo treba spremeniti vse, verjetno na doo iz sp

Glih zadnjih par mescov sem gledov da bi sel na SP, pa me je minilo. Sem racunov koliko bi mi ostalo na koncu kot SP, in ce vracunam da bi kot pogodbenik delov na projektih nekje po 1 leto, se mi ne splaca, da delam za tisti denar, pa vsako leto nov projekt iscem, al pa se pregovarjam da se obstojeci podaljsa. Enostavno ni vredno mojih zivcev za uno malo razliko napram redni zaposlitvi

Napisano (urejeno)
pred 2 urama je Bini napisal:

Je dejstvo, da sp gre vedno slabše ker so imeli prej stvari ugodnejše od doo. Je pa res, da kakor kdo, ni pri vseh poklicih enako :nevem:

Od kje ti to da je sp imel ugodnejse kot doo? Prej obratno odvisno od narave dela, obdavcitve, stroskov, registracije prometa v eu...

Si ga kdaj imel? Jaz sem ze desetletje v tem...tiste čenče o minimalcih pa to ne obstajajo...za vse je podlaga promet. Na minimalcu ne mores biti kar tako

Popravljeno od jures

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano
pred 3 urami je jures napisal:

Od kje ti to da je sp imel ugodnejse kot doo? Prej obratno odvisno od narave dela, obdavcitve, stroskov, registracije prometa v eu...

Si ga kdaj imel? Jaz sem ze desetletje v tem...tiste čenče o minimalcih pa to ne obstajajo...za vse je podlaga promet. Na minimalcu ne mores biti kar tako

Rajši nebom o tem, oba veva domro kako to gre.... 🥴

Napisano
pred 5 urami je Bini napisal:

Rajši nebom o tem, oba veva domro kako to gre.... 🥴

Ocitno ne....lahko pa ti dam bilance za zadnjih 10 let spja ...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.