Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pa saj Erika v odhajanju je lepo za pogledati. Škoda edino, ker ni veliko tega, potem se pa ne splača gledati.

Napisano

Izrahell napadel Iran :(

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano (urejeno)
pred 17 urami je Boss napisal:

Seveda, računalniške igre so krive, ker nekdo ni opravil svojega dela.

Pri psihično motenih osebah računalniške igrice lahko poslabšajo njihovo stanje.

Pa da s prve roke. In izkušnja, kdo ni opravil in kdo je opravil kaj. 

V naših krajih imamo potencialnega kandidata za dogodke kakršni so se zgodili v Avstriji. Trenutno ima bolnik 4 prijave na policiji, tudi z moje strani. Prijavil sem ga, ker je med poukom celo šolsko uro na ves glas grozil, kako bo z gedoro razbil glavo mojemu sinu, niti učitelji ga niso uspeli umiriti. Zakaj ravno mojemu sinu - zato ker večino ostalih sošolcev lahko ustrahuje s pestmi, naš poba ima ima pa 3x več mišične mase od njega, pa bolnik rabi kakšen pripomoček, mogoče se bo nekoč spomni na nož.

Bolnik je med poukom tudi že fizično napadel učitelja - let ta je pobegnil iz razreda in pustil učence same, med tem, ko je bolnik metal stole po razredu.

Med poukom je bolnik grozil učiteljici, da jo bo ubil. Sledila je prijava na policiji. Ne vem točno od koga ali od vodstva šole ali od policije, ampak učiteljici je bilo svetovano, naj do konca šolskega leta ne hodi v šolo zaradi varnosti.

Kaj je opravil CSD ne vem. Vem da je policija takoj odreagirala. Problem je zakonodaja ker 13letniku policist še dobrdan ne sme reči, pri 14ih že lahko reče dobrdan, kaj več pa ne.

Šola je v štartu naredila napako, ker ni v celoti upoštevala predpisanega protokola.

In kaj so naredili starši bolnika.

Bolnik se hvali pred vsemi učenci na šoli, da bodo starši opomine kot vzgojne ukrepe spodbijali s vsemi pravnimi sredstvi. 

Učitelji zgleda stojijo nasproti najetemu odvetniku, zato potrebujejo cel kup časa, da napišejo en sam samcat opomin kot vzgojni ukrep. Ker gre se v lovljenje proceduralnih napak.

Domnevam da po nasvetu odvetnika starši bolnika tudi niso podpisali prejema obvestil o vzgojnih ukrepih - po principu janševega premajhnega poštnega nabiralnika.

Koliko imajo v tej zadevi tu sedaj ustanove in koliko starši?

Popravljeno od Mraušk Mčk

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano

Hja... 

Učenec v učiteljico vrgel stol... 

Učiteljica ima zlomljeno roko... 

6 ali 7 razred osnovne šole. 

Rezultat? 

Učiteljica se morala učencu opravičiti, ker ga je sprovocirala... 

Ja, tud take mamo... 

• Začuden 1
  • Žalosten 1
Napisano

Pri vsem tem pa starši niso krivi nič.... 😳😵‍💫🥴🫣

Srečo imam, da sem dobro opravil svoje delo starša in kot vidim tudi hčere opravljajo to delo zaenkrat odlično le upam, da bo čim manj zafuranih otrok okoli mojih vnukov..... :nevem:

• Všeč 1
  • Ljubim 3
Napisano
pred 53 minutami je Bini napisal:

Pri vsem tem pa starši niso krivi nič.... 😳😵‍💫🥴🫣

Srečo imam, da sem dobro opravil svoje delo starša in kot vidim tudi hčere opravljajo to delo zaenkrat odlično le upam, da bo čim manj zafuranih otrok okoli mojih vnukov..... :nevem:

Enako. Vse je res odvisno od staršev in vzgoje. Otroci, ki so prepuščeni ali cesti ali računalnikom cele dneve, bodo v najboljšem primeru na drogi ali bodo postali  računalniški friki (beri vase zaprti  čudaki). 

In v obeh primerih imaš problem. Tega je dan danes vedno več. 

Napisano
Pred eno uro je Alex napisal:

Enako. Vse je res odvisno od staršev in vzgoje. Otroci, ki so prepuščeni ali cesti ali računalnikom cele dneve, bodo v najboljšem primeru na drogi ali bodo postali  računalniški friki (beri vase zaprti  čudaki). 

In v obeh primerih imaš problem. Tega je dan danes vedno več. 

Sem enakega mnenja 😉😁😁

Napisano

Tokrat dam prav Macronu, da prepove družbena omrežja mlajšim od 15 let, ker očitno, da starši dovolijo vse svojim sončkom.

• Všeč 3
  • Ljubim 1
Napisano (urejeno)

Večina problema je res v starših, tudi po moje. Saj v osnovi mi vzgajamo otroke, zakaj bi bili sami potem krivi da so takšni? Rodiš se z možgani, ki se tam nekje do 25 leta razvijajo (zato je nujno vojaško služenje prej, ker potem večina že zna svojo glavo uporabljati), pričakuje se pa marsikaj od tebe že prej. Še posebej danes.

Seveda ima pa nekaj vpliva družba. Samo trenutno družbo, ki odrašča, je tudi vzgojila starejša generacija.

Popravljeno od Agerg
Napisano

Pogi je nabil ribiča za minuto. ❤️

Najboljši je bil njegov odgovor na koncu. "Sem moral pospešit, da vidim, kako je vozila moja Urška na dirki po Švici".

Na cilj je prišel tako svež kot jaz, ko se zjutraj vsedem na kolo, da bom šele kolesaril. 😄

Napisano
pred 13 urami je Mraušk Mčk napisal:

Koliko imajo v tej zadevi tu sedaj ustanove in koliko starši?

Pa sej ni poanta, kolk so krivi starši. Štos je v tem, da ko starš faila, da imamo inštitucije, ki uredijo zadevo. 

Bom po kmečko razložil, da se bomo lažje razumeli. Ko nekdo divja z avtom skozi naselje in se obnaša neprilagojeno, ne moremo rečt samo to, da so starši krivi, ker ga niso vzgojili. Da bo nehal divjat imamo inštitucije, ki morajo to urediti. Jebat ga tako družba deluje in prav je tako. Ker dokler ima vsak pravico imet otroke pa zanj ni ustrezno psihofizično sposoben, moramo imeti urejen sistem, da to uredi, ko se težave začnejo pojavljati.

Ker če tega ni, potem imamo lep primer s cigosi. Ujčka se jih in daje pogojne kazni. Šele, ko fašejo zapor in zgubijo socialo jih šele prvič dejansko prizadane in opomni, da delajo narobe. Ko se jih bo dajalo v čuzo z istim tempom, kot ostale prebivalce bo hitro ratal mir. Če tega zdaj nimamo in inštitucije "podbacijo" smo pa skoraj na tem, da bodo prebivalci lastnoročno obračunali z bakrenimi.

33112_1.png

Napisano
pred 2 urama je Boss napisal:

Pa sej ni poanta, kolk so krivi starši. Štos je v tem, da ko starš faila, da imamo inštitucije, ki uredijo zadevo. 

Bom po kmečko razložil, da se bomo lažje razumeli. Ko nekdo divja z avtom skozi naselje in se obnaša neprilagojeno, ne moremo rečt samo to, da so starši krivi, ker ga niso vzgojili. Da bo nehal divjat imamo inštitucije, ki morajo to urediti. Jebat ga tako družba deluje in prav je tako. Ker dokler ima vsak pravico imet otroke pa zanj ni ustrezno psihofizično sposoben, moramo imeti urejen sistem, da to uredi, ko se težave začnejo pojavljati.

Ker če tega ni, potem imamo lep primer s cigosi. Ujčka se jih in daje pogojne kazni. Šele, ko fašejo zapor in zgubijo socialo jih šele prvič dejansko prizadane in opomni, da delajo narobe. Ko se jih bo dajalo v čuzo z istim tempom, kot ostale prebivalce bo hitro ratal mir. Če tega zdaj nimamo in inštitucije "podbacijo" smo pa skoraj na tem, da bodo prebivalci lastnoročno obračunali z bakrenimi.

S cigoti si točno zadel poanto vzgoje! Ker so otroci od staršev nevzgojeni in ne hodijo v šolo imamo z njimi vsi problem! :nevem:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• S cigoti si točno zadel poanto vzgoje! Ker so otroci od staršev nevzgojeni in ne hodijo v šolo imamo z njimi vsi problem! 
    • Tudi mene to in še kaj nervira pri i-stop zato pa ga stalno ugasnem....  Pri 3ki sem imel sneto stikalo pri havbi in je bil za stalno mir. Moram še tu pogledat, če se da kaj pri CX-30 naredit..... 🤔  
    • Pa sej ni poanta, kolk so krivi starši. Štos je v tem, da ko starš faila, da imamo inštitucije, ki uredijo zadevo.    Bom po kmečko razložil, da se bomo lažje razumeli. Ko nekdo divja z avtom skozi naselje in se obnaša neprilagojeno, ne moremo rečt samo to, da so starši krivi, ker ga niso vzgojili. Da bo nehal divjat imamo inštitucije, ki morajo to urediti. Jebat ga tako družba deluje in prav je tako. Ker dokler ima vsak pravico imet otroke pa zanj ni ustrezno psihofizično sposoben, moramo imeti urejen sistem, da to uredi, ko se težave začnejo pojavljati.   Ker če tega ni, potem imamo lep primer s cigosi. Ujčka se jih in daje pogojne kazni. Šele, ko fašejo zapor in zgubijo socialo jih šele prvič dejansko prizadane in opomni, da delajo narobe. Ko se jih bo dajalo v čuzo z istim tempom, kot ostale prebivalce bo hitro ratal mir. Če tega zdaj nimamo in inštitucije "podbacijo" smo pa skoraj na tem, da bodo prebivalci lastnoročno obračunali z bakrenimi.
    • Iz spodnjega članka: "Če je mati gibalno dejavna, bodo tudi otroci takšni. Pri očetih ni nujno, da se to prenese na otroke."    To pa je znanstvena ugotovitev. Pri materi je vse jasno. Pri očetih lahko da se marsikaj ne prenese na otroka. Včasih celo geni.       "Za nadpovprečne telesne sposobnosti gre zasluga predvsem ženskam" WWW.RTVSLO.SI "Če se primerjamo z drugimi narodi, smo telesno zmogljivejši, vendar pa izgubljamo konkurenčno prednost," pravi Gregor Jurak s Fakultete za...  
    • Če bosta Tadej Pogačar in Urška Žibert kdaj imela otroka, bo ta otrok s kolesom zmagoval na motoGP...
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.