Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pri avtu, ko gre za kasko, jih zanima polna vrednost, jih ne zanima, koliko popusta si si izpogajal in koliko si dejansko plačal.

Domnevam, da je tudi tu tako, ker je potem višja vrednost zavarovana = večja premija...

Napisano

Če zadevo prav razumem.

Kupim Donfeng Box. Zanj odkartam 17 jurjev, ampak ker je polna cena 24 jurjev, na to polno ceno plačam kasko. Zapeljem nov avto s parkirišča avtosalona,in takoj v prvem križišču naredim totalko. Zavarovalnica mi plača 24jurjev. 

Potem moja žena kupi nov Donfeng Box in zanj spet odkarta 17 jurjev.

A sem  odkril nov poslovni model?

• Haha 1
  • Ljubim 1

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano
pred 4 urami je Mraušk Mčk napisal:

Če zadevo prav razumem.

Kupim Donfeng Box. Zanj odkartam 17 jurjev, ampak ker je polna cena 24 jurjev, na to polno ceno plačam kasko. Zapeljem nov avto s parkirišča avtosalona,in takoj v prvem križišču naredim totalko. Zavarovalnica mi plača 24jurjev. 

Ko kupiš Dongfeng Box, zanj odkartas polno ceno… in oddaš vlogo za subvencijo …. In čez nekaj mesecev dobiš povrnjen znesek subvencije… Avto moraš imeti v lasti vsaj dve leti, drugače moraš vrnit subvencijo… 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 6 urami je Mraušk Mčk napisal:

Če zadevo prav razumem.

Jaz bi tvoj model izboljšal, da bi se že ob speljevanju zmotil in pribil v zid. Da ne uničuješ vozil na cesti - sploh, ker se lahko zgodi, da pri tem uničiš tudi kakšen avto. Drugače pa je poslovni model dober. V bistvu, če dobro premislim, smeti so bile vedno dober biznis... Kar poglej komunalce. Za smetnjake praznit po mestih imajo same spodobne tovornjake solidnih firm. Smetarski tovornjak ne bo kakšna kitajska roba, kot na primer Dongfeng Motor Corporation, FAW, Chang’an Automobile in podobni. Še Ivecota težko najdeš med smetarskimi tovornjaki. Tako da če se lotiš pospravljat smeti direktno iz salona na smetišče, bo to gotovo dober poslovni model...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.