Aktualni dogodki!
Skrajšan URL: https://www.mazda-si.net/f
-
Zadnja sporočila
-
Čista AVTOCESTNA jeba; Kaos na štajerski avtocesti: tovornjaki stojijo od Frama pa vse do Dramelj | 24ur.com WWW.24UR.COM Na štajerski avtocesti v smeri proti Ljubljani nastajajo zastoji. Ki pa so očitno danes še daljši. Kolona pločevine se vije že od Frama naprej...
-
Vse je bilo korektno izpeljano, avto je bil kupljen pri nemškem pooblaščenem prodajalcu. Največji hec je bila registracija na AMZS-ju, ker teta ni našla rezerviranih tablic. No na koncu ji je uspelo najti. Avto je drugače za ženo, Mercedes B W247.
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Sem končno uspel najti članek. Dokler ima ustavno sodišče odločbo o odstrelu v zadržanju, očitno vlada premirje. Moškemu s kričanjem uspelo odvrniti medveda, ki se je zapodil vanj WWW.RTVSLO.SI Občan Idrije se je v bližini Zavratca srečal z medvedom. Zver se je zapodila proti njemu, a ga ni napadla, moškemu pa se je uspelo umakniti. -
Od Mraušk Mčk · Napisano
Moja je pekla kruh iz BIO moke. Nekaj kilometrov daleč je BIO mlin, sam sem ga poimenoval "Pri zlatarju". Cena moke astronomska. Imel je samo eno napravo za mletje, komaj kaj večjo od tistih v supermarketih za mletje kave (sploh ne vem, če so še). Zraven je ime pa cele velike palete BIOmoke. Od bele, črne, koruzne, ovsene, ajdove... Ne verjamem da je tisto on namlel s tisto mašinco, res je zgledala kot maketa. Sedaj moko za kruh kupujemo v Moravški zadrugi. Zaradi pesticidov v njej zanesljivo zgubimo kakšen mesec življenja, ampak se to skompenzira s tem, da se ne sekiramo zaradi občutka, da nas nekdo nateguje. Pomembno je, da je hrana BIO. Če slučajno zaradi nje dobiš drisko, je tudi ta BIO.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.