Ampak gleda se obdobje do nedelje. V petek niso mogli vedet, koliko se bo še cena spreminjala, ker za ceno dizla se gleda mediteransko borzo, kjer so nihanja precej bolj nenavadna in kaotična. Ravno zaradi tega so zdaj prešli na tedensko usklajevanje cen, ker so skoki preveliki in preveč vplivajo na nihanje cen gor dol.
Je pa res, da če ne bi bilo regulacije bi Petrol in ostali že davno dvignili in bi bila razlika v spremembi cene manjša. Pa sej to veš, a ne?
Res je. Danes sem tudi sam vozil bolj po omejitvah. In sta me prehitela od Ko so Lj verjeli ali ne, dva voznika.
Pa še tadva nista šla ne vem kako hitro.
Se mi je prav čudno zdelo, da je vse tako mirno na avtocesti.😄
Skoraj prav in tukaj so vladajoči zavajali, se strinjam. V petek se je za cene že praktično vedelo in ne bi smeli za 1/3 falit spremembe cene dizla. Ali namenoma ali zaradi nesposobnosti???
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.