Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Smo nekateri prav predvideli, da ni se za zamenjati. V četrtek grem v Ljubljano pa bodo zimske še kako prav prišle.😉

Napisano

Ja, pa kaj vam je tam doli po dolini? Kakšne letne gume sredi marca?

Sredi marca lahko iz vozila odstraniš snežne verige, ker najbrž ne bo več toliko snega, da bi na zimske gume montiral še verige.

Letne gume se montira na avto sredi aprila, pa nič prej...

• Všeč 1
  • Haha 2
  • Ljubim 1

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Jaz to zaradi teh pojavov že nekaj časa ne delam pred aprilom. Nekje v prvi polovici aprila zamenjam gume.

Napisano

Jaz sem pa v četrtek že zamenjal in užival v čist drugem filingu v vožnji. Ja to je vsaj za razred ali dva boljši filing kot zimaki. 

V četrtek bom imel vsaj izgovor, da ne grem v službo in da koristim dopust. Haha 🤣

33112_1.png

Napisano

Focus je že na PS5, i20n pa bo še kakih 14 dni na PA5. Letne tam res ne marajo hladnega.

Vsako leto je en avto za rezervo na zimakih dlje.

Napisano

Von der Leyen je rekla in zdaj se bodo takoj pomirili in odprli ožino. 

Mislim, pa kaj se gre babnica smešit? Ona je na svetovnem političnem prizorišču kot ko vidiš majhnega otroka, ki komaj zna hodit, pa "tekmuje" s svojim očetom, kdo hitreje teče, pa mu oče pusti veselje in caplja za njim. Dokler ga je volja, potem pa malega zgrabi in odnese, kamor hoče...

N1INFO.SI

Ameriško-izraelska vojna proti Iranu je vstopila v 25. dan.

• Všeč 1
  • Haha 1
  • Zmeden 1
  • Hvala 1

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano
Pred eno uro je Bini napisal:

Lepo in prav ampak ne jo primerja z nabolj glupim voditeljem na svetu.... 🥴🫣😉

Ja se strinjam, ona je še slabša. Ona in druge sodelovke so porinili EU v ta nezavidljiv položaj. Njihova vojaška retorika in skregat se z vsakim je pripeljala EU na rob konkurenčnosti in celo nevarnosti obstoja. Ne ni Donči kle glavni problem, problem je brezhrbteničarstov, ko bi morali reči, ej ne preko naših hrbtov. Tega ni sposobn nobena tetica na vrhu EU, kjer so jih očitno zbirali bolj po lojalnosti kot po sposobnostih.

33112_1.png

Napisano
pred 11 minutami je Boss napisal:

Ja se strinjam, ona je še slabša. Ona in druge sodelovke so porinili EU v ta nezavidljiv položaj. Njihova vojaška retorika in skregat se z vsakim je pripeljala EU na rob konkurenčnosti in celo nevarnosti obstoja. Ne ni Donči kle glavni problem, problem je brezhrbteničarstov, ko bi morali reči, ej ne preko naših hrbtov. Tega ni sposobn nobena tetica na vrhu EU, kjer so jih očitno zbirali bolj po lojalnosti kot po sposobnostih.

A je to krivo, ker je Evropa odpikala vodkarje. Prav je tako. Zdaj se gringote in smo na konju.

Napisano

Pravi poslovnež in inteligentna oseba si nikoli ne zapre vrat. Vedno se poskuša iskat nek način, da se situacija razreši v interes vseh. Kdor zalobutne vrata za sabo pač zame ni moder in razumen človek ampak en navaden bumbar, da ne rečem kaj bolj nesramnega.

33112_1.png

Napisano

Ja, samo saj veš. Potem pridejo poslovneži do maksimiziranja dobička in imamo kar imamo.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Zato pa smrdi tulk bolj hudič golobji🤣
    • A danes pa tujci ne iščejo več cenejših pump? Zakaj pa potem sploh zahajajo po bencin čez mejo v Slovenijo? Boss, ti bi bil dober PR.  
    • A to misliš regulacijo na AC-jih? Če si to mislil, bi človek rekel, da je sicer res nelogično, je bil pa takrat verjetno glavni vzrok v tem, da so tujci vozili z avtodomi, prikolicami dol z AC in iskali lokalne pumpe. Recimo na tisti večji na Tržaški v Lj sem parkrat prišel pa je blo kar nekaj prikoličarjev s tujimi tablicami, da so zgledali kot tisti cigoti, ki potujejo po raznoraznih državah z avtodomi in prikolicami.   Ja že tako je bila gneča pol pa še turisti, ki zavijajo dol na lokalne ceste sred poletja in delajo gnečo še v mestih. Ja, tud šleperji so počenjali enako.   Pa ne mi zdaj govorit, da tud naši turisti, ko morajo tankat v tujini ne grejo raj dol z AC pa poiščejo lokalne pumpe. To je danes simpl narest z vsemi mogočimi app-i. 
    • Govorim, da sta si v marsičem zelo podobna.   Med nama pa je po mojem razlika, da eden od naju eno opcijo v vseh zoprnih situacijah zagovarja, kar pa ne velja za drugo. Sam se trudim biti objektiven, ne navijaški, koliko mi uspeva, pa sam težko rečem.   Če prav razumem, se posebej določa cena po posameznih naftnih derivatih: Uredba o oblikovanju cen določenih naftnih derivatov (PISRS)  
    • To je bila ocena za bencin, ki ima manj nihanj pa mislim, da se ga ne gleda na mediteranski borzi. Ampak še vedno ne vem kaj mi hočeš povedat - a da bi pa nekdo drug lahko obljubil in izvedel drugačen scenarij, če bi bil na vladi? JJ je rekel, da bo 20 centov in je tud skoraj tolk kiksnu. Kar je logično, saj v petek so bile le ocene in zato se vedno čaka na ponedeljek, kjer je končna vrednost prava.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.